Nakon prabakine smrti, u poljskom WC-u otkrili stravičnu tajnu staru 30 godina

Ilustracija: 123rf

SVAKA obitelj ima neke tajne koje brižljivo skriva od ostatka svijeta, a često i međusobno. Neke su tajne ipak malo mračnije od drugih, a o njima se nerado govori čak i među najbližima. Ekipa je za BuzzFeed otkrila neke takve tajne. Preljubi unutar obitelji, sinovi i kćeri za koje nitko nije znao, pa čak i mrtvo tijelo koje je godinama skrivano, samo su neke od tih tajni. 

1. Blizanac

"Moja prabaka bila je udana za mog pradjeda, ali je poskrivećki spavala i s njegovim bratom blizancem. Do dana današnjeg ne zna se koji je od njih otac mome djedu. Pradjedu nikad nitko nije rekao. Ako on uopće jest moj pradjed."

2. Afera s bivšim mužem

"Moja mama (koja je još uvijek u braku s mojim ocem) ima aferu s mojim bivšim mužem. Za to znaju svi osim mog tate. Bivši i ja smo se, dok smo još bili u braku, preselili na drugi kraj države, a ona svaki drugi mjesec leti da bi se vidjela s njim. Nas dvije ne razgovaramo zbog toga."

3. Tajna obitelj

"Kad mi je tata umro, doznali smo da je pod drugim imenom bio oženjen s drugom ženom u isto vrijeme kad i s mojom majkom."

4. Diler

"Moj je rođak uhićen zbog dilanja dok je bio u vojsci pa je proveo 18 mjeseci u zatvoru. Njegovi su roditelji svima rekli da je prebačen u daleku bazu, kako mu nitko ne bi išao u posjet. Otad je prošlo nekoliko godina, a još uvijek nitko osim nas nekoliko ne zna istinu."

5. Otac i djed

"Prije nekoliko godina moj ujak je isti dan postao djed i otac. Na vratima mu se pojavila kći za koju nije znao da postoji, a povela je i svoju kćerkicu."

6. Ubojstva

"Moj rođak H. je krajem šezdesetih ubio svoju djevojku, a onda se prijavio u vojsku kako ga ne bi otkrili. Njegovog brata M. otrovala je njegova žena dok je bila u zatvoru zbog ubojstva njihovo troje djece."

7. Mito za djeda

"Roditelji moje bake pokušali su noć prije vjenčanja djedu platiti da je ostavi pred oltarom. Mislili su da nije dovoljno dobar za nju. Djed je odbio i oženio baku, koja u 87. još uvijek ne zna za to. Priznao je to mojoj mami na samrtnoj postelji, a ona je prenijela meni nekoliko godina kasnije. Trenutno sam jedina u obitelji koja zna za to."

8. Ljubavnica

"Moj prapradjed je završio u zatvoru nakon što ga je njegova ljubavnica nagovorila da ubije njenog muža."

9. Tajna poljskog WC-a

"Muž moje praprabake je nestao bez traga prije 30 godina. Tek nakon njene smrti, u poljskom su WC-u pronađeni njegovi ostaci, u komadima. Tukao ju je, a ona je uzela stvari u svoje ruke."

10. Detektiv

"Moj je djed bio detektiv za ubojstva u velikom gradu i šezdesetih je radio na jednom slučaju koji je bio toliko užasan da mjesec dana doslovno nije govorio. Nakon toga nikad više nije bio isti. Ubrzo nakon toga napustio je posao u policiji. Moj tata je jedina živa osoba koja zna o čemu se radi. Ne želi o tome govoriti ni meni ni bratu. Kaže da ta priča mora umrijeti s njim. Znam da su u slučaj bila uključena djeca."

11. Nećak

"Moja mama je varala tatu s njegovim nećakom. Oboje su bili u braku kad je mama slučajno zatrudnjela. Izgubila je bebu, ali ja vjerujem da je bila njegova. Sestra i ja smo bile jedine koje smo znale za to, sve dok nije prekinula s njim i sve priznala tati. Tad smo glumile da smo u šoku. Roditelji su se ubrzo razveli."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.