Nakon 12 godina otkrivena najveća tajna kultne ljubavne komedije "Zapravo ljubav"

Screenshot: YouTube

MNOGI vole s vremena na vrijeme pogledati film "Zapravo ljubav", posebice u vrijeme božićnih blagdana, no ova romantična komedija mnogima je nakon gledanja ostavila brojne upitnike iznad glave.

Scenaristica Emma Freud konačno je ovih dana otkrila odgovore na neka pitanja koja su se postavljala od prvog emitiranja filma.

Naime, njen suprug i redatelj ovog filma Richard Curtis ovih je dana prvi put pogledao ovaj film u kinu, a za to vrijeme je Emma uživo na Twitteru pisala svoje i njegove dojmove te odgovarala na pitanja obožavatelja.

Otkrila je da priča bračnog para Karen i Harryja, koje u filmu glume Emma Thompson i Alan Rickman, ipak ima sretan kraj.

"Ostali su zajedno, ali njihov dom nije sretan kao što je bio", napisala je scenaristica.

U filmu koji prati nekoliko ljubavnih priča koje se isprepliću, Harry i Karen djeluju kao savršen par posvećen svojoj obitelji, sve dok Harry ne padne u iskušenje i da započne avanturu sa svojom mladom tajnicom Mijom, kojoj za Božić poklanja skupocjenu ogrlicu.

U filmu nikad nije otkriveno je li se Harryjeva prevara završila s flertom ili je spavao s tajnicom, a Emma je sad otkrila da su uistinu imali aferu i da se sve nije završilo samo na flertu.

Njegova prevara dovela je do jedne od najemotivnijih scena u tom filmu, koju možete pogledati u nastavku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.