Najtužniji trenutak Ribafisheva putovanja: "Nismo precrtali listu do kraja"

Foto: Facebook

DOMAGOJ JAKOPOVIĆ RIBAFISH stigao je do Trogira, a upravo tu mu se dogodio jedan od najemotivnijih trenutaka njegove akcije RokOtok. U dirljivoj objavi na Facebooku prisjetio se slatke navike svog sina te otkrio zašto je zbog toga jučer plakao.

"Taj zaigrani mladić Rokatanski, dok je još bio klinac, uvijek je pisao To do listu za naše zajedničko ljetovanje. Na spisku je stalno bio aquapark, posjet Proizdu, plivanje na Gubešu, gledanje zvijezda i - kupanje po kiši. Naše zadnje ljetovanje trajalo je tri tjedna. Pronašli smo čak i kebab (broj 2 na listi), ali tog ljeta na našoj maloj avanturi - kiša nije padala. I nismo precrtali listu do kraja. Pa se svaki put kad vidim kako se spajaju nebo i more isplačem kao tusti oblak i nekako nisam upotrebljiv.

Bas to se spojilo danas, jugo, kisa, šezdesetak klinaca i otok epohalnog mira i susjeda koji navečer sjede na klupicama i međusobno pričaju. Nadam se da je djeci bilo bolje nego meni, otišli smo po jedan Geocache, pronašli skriveno blago i otišli na drugi kraj otoka na potpuno domaću spizu u Konobu Krknjaši.

Kad su mi vidili facu, dali su mi kapulu od kilu i po za doma, pa sam se malo oporavio i do sad pisao zaostatke. Prva faza projekta se blizi kraju. Malo sam iscrpljen i razbijen od mora, valova, vjetra i soli. Ali tako treba biti, i sutra će nam biti savršeno na plivanju do Drvenika Malog. Krećemo u 7.45 s rive na Velom, plivamo između dva najbliža rta, doček je u 10 sati u uvali Borak. Ako imate barku viska, naletite nas pratiti ili ostavite podatke da vam se jave ljudi koji bi došli plivati iz Trogira.

Sutra smo kao novi, danas je takav dan, dan kada treba napraviti To do listu ako još niste krenuli na more... Puno vas vole Rokotočani", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.