Na koga BB Nemeš neodoljivo podsjeća: Sjećate se šlager pjevača iz "Ko to tamo peva?"

AKO STE u posljednjih nekoliko mjeseci kojim slučajem odlučili pogledati pokoji stari i kultni film, te u player ubacili legendarni srpski "Ko to tamo peva", jedna vas je priča sigurno podsjetila na aktualnu reality ljubavnu trakavicu. I oni koji ne prate "Big Brother" sagu, vjerojatno su čuli za preljubničku vezu Nemeša i Marijane. Pjevač željan karijere iz genijalnog srpskog filmskog uratka, kojeg je utjelovio glumac Dragan Nikolić, i isto toliko "naložen" na slavu Nemeš iz Požarevca definitivno imaju nekoliko dodirnih točaka, a čak i fizički pomalo sliče.

Jedna od sličnosti sigurno je nevjerojatna samouvjerenost i poprilično samoljublje koje je očito kod obojice. Da su genijalni, to uopće nije upitno, samo ih treba otkriti i ostalo će se razviti samo od sebe. Slična su i okolnosti pod kojima upoznaju žene koje otprilike jednakom lakoćom padaju na njihov bezgranični šarm. Neprirodno zatvoreni u malom prostoru s dotad nepoznatom ekipom oko sebe, da li u podrtini od autobusa kao u slučaju pjevača iz filma, ili u luksuznom okružju BB kuće, i jedan i drugi "zagrizu" za dame koje su udane i, očito, poprilično nezadovoljne životom.

Da je šlager pjevač iz filma imao samo malo više vremena prije bombardiranja, vjerojatno bi sa svojom filmskom odabranicom protresao neke plahte jednako žustro kao i Nemeš i Marijana sad već antologijsku "jorgan planinu". Ipak, njihova je romansa u začetku ostala upravo samo to, a kako će završiti Nemeš i udana Šibenčanka, tek ćemo otkriti. Za sada je sigurno samo to da i njezinom suprugu i Nemešovoj mami preostaje jedino da si pjevuše: "Voleo bih, majko mila, da se ovo samo sneva".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.