Monica Bellucci: Milorad Čavić je jedan od najljepših sportaša na svijetu

LIJEPA talijanska glumica Monica Bellucci velika je obožavateljica srpskih sportaša pa je tako u intervjuu za srpsko izdanje Glorije otkrila kako je jedino porod može odvojiti od predstojećih mečeva Novaka Đokovića u Rimu te kako je najbolji srpski plivač Milorad Čavić prema njenom mišljenju jedan od najljepših sportaša na svijetu.

"Interesira me što će učiniti Novak Đoković, pogotovo zato što je sad u Rimu drugi nositelj, ispred Nadala. Jedino me porod može spriječiti da ne odem na terene, ali u tom slučaju ću turnir pratiti preko televizije", kazala je Bellucci, dodajući kako ona i njen suprug jako vole tenis pa će popratiti i nastupe srpske tenisačice Jelene Janković, koja je u Rimu dva puta pobjeđivala.

Bellucci je prošle godine bila "kuma" Svjetskog plivačkog prvenstva, a u sjećanju joj je ostao zgodni srpski plivač: "Vrlo mi je simpatičan vaš plivački šampion Milorad Čavić. Po meni, on je jedan od najljepših sportaša na svijetu".

"Sada sam prije svega željna uloge mame, i to 24 sata dnevno"

45-godišnja glumica i njen suprug Vincent Cassel uskoro očekuju svoje drugo dijete. Već imaju šestogodišnju kćer Devu. Bellucci je uvjerena kako će i nakon ove trudnoće brzo vratiti vitku liniju, a ne planira žuriti s povratkom poslu: "Sada sam prije svega željna uloge mame, i to 24 sata dnevno. Planiram dojiti bebu bar nekoliko mjeseci".

U nedavnom intervjuu za Vanity Fair lijepa glumica je kazala: "Kada sam bila trudna s prvim djetetom imala sam 39 godina i htjela sam odmah još jednu bebu, ali jednostavno nisam bila spremna. S vremenom sam odlučila da želim ponovno roditi, ali znate, djeca nisu poput filmova, ne možete ih napraviti na brzinu. Ne osjećam se hrabro već sretno što sam uopće uspjela zatrudnjeti u ovim godinama. Moja baka je rodila kada je imala 47 pa su možda i geni imali ulogu u tome".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.