Mokra i golišava Miss Alex (opet) plijeni pažnju bujnim poprsjem

ALEKSANDRA GRDIĆ je, izgleda, najzaposlenija posvuduša u Hrvata - i sama nam je ispričala kako ovih dana juri s eventa na event, a sinoć je, nakon što je prezentirala čizmice na jednom, odjurila na drugi u malo udobniju i ugodniju okolinu, razgolitila se, i prisutnim gostima demonstrirala senzualno kupanje u jacuzziju. Koliko čujemo, nakon ovog performansa naše vrle manekenke o kupovini luksuzne kade razmišljaju i oni koji je dosad nisu nabavili, a najbolja mušterija je zadovoljna mušterija, znaju to i Alex, ali i ekipa koja ju je angažirala.

Riječ je o salonu keramike i sanitarija Water Gallery by Art interijeri u tornju poslovnog centra Almeria, koji je sinoć otvorio svoja vrata, a uz Alex Grdić domjenku su nazočila i mnoga lica s društvene scene poput Tatjane Jurić, Suzy Josipović, Iva Jerković i mnogih drugih.

Ono što je svima sinoć upalo u oči jest to da se Alex pojavila u istom badiću u kojem se nedavno brčkala u Esplanadi tijekom još jednog eventa, ali i činjenica da su ostali uzvanici bili zabundani zbog niskih temperatura koje su sinoć gradom vladale. Ipak, mi smo uvjereni da je voda u kojoj se Alex uz kolegicu Manel Amar Jelić bila sasvim ugodna i da curama u njoj uopće nije bilo neugodno ispijati elegantni šampanjac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.