Meghan otkrila zašto je propustila početak igara Invictus pa dobila glasan pljesak

Foto: Profimedia

BRITANSKI princ Harry otvorio je Invictus Games u Dusseldorfu u subotu navečer, no njegova supruga Meghan Markle nije bila s njim. Na zrakoplov se u Los Angelesu ukrcala u ponedjeljak navečer, a sletjela je sljedećeg dana oko 16 sati u Njemačku. 

Odmah nakon slijetanja pojavila se sa suprugom na neslužbenom prijemu za prijatelje i članove obitelji sudionika Igara Invictus. Prisutnima se ispričala što je propustila početak igara. Naime, objasnila je da je propustila prve dane događaja jer je morala kupiti milkshake za Lilibet te odvesti sina Archieja u školu.

"Poseban je osjećaj biti ovdje. Žao mi je što sam zakasnila na zabavu, ali morala sam se uvjeriti da su naša djeca dobro kod kuće. Sletjela sam ovdje prije nekoliko sati i izvan sebe sam od sreće", rekla je Meghan i zaradila od publike gromoglasan pljesak. 

Igre traju do 16. rujna

Harry je Igre Invictus utemeljio još 2014. godine u Londonu. Riječ je o sportskome festivalu namijenjenom rehabilitaciji vojnog osoblja i veterana iz cijelog svijeta koji su "duševno i tjelesno stradali" u borbama.

Igre se ove godine prvi put održavaju u Njemačkoj i trajat će do 16. rujna. U deset ekipnih i pojedinačnih sportova sudjelovat će ukupno 550 bolesnih i ranjenih bivših i sadašnjih vojnika iz 21 zemlje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.