Megan Fox nakon dugo vremena objavila fotku sa zaručnikom, svi joj pišu isto

Foto: EPA

GLUMICA Megan Fox objavila je fotografiju sa svojim zaručnikom, glazbenikom Machine Gun Kellyjem. Pokazala je kostim koji su odabrali za Halloween. 

Par se maskirao u likove iz filma Kill Bill, Gogo Yubari i The Bride. Fotografije su iznenadile fanove koji nisu znali da su se Megan i Machine pomirili. Ispod fotografija pratitelji glumice uglavnom su pisali iste komentare. 

"Vi ste i dalje skupa?", "Kakav ti je to ogromni žuti modni dodatak?", "Nadam se da nisi ponovno s njim, zaslužuješ bolje", "Pomirili ste se?", "Prekini s njim", "Zar te nije prevario?", "Možeš puno bolje", neki su od komentara.

Išli su na savjetovanje za parove

Inače, izvori bliski paru ljetos su otkrili kako Megan i Kelly planiraju vjenčanje nakon što je glumica u veljači obrisala sve fotografije s reperom i prestala ga pratiti na Instagramu. 

"Opet su na pravom putu. Imali su toliko uspjeha u zajedničkoj terapiji. Počeli su ponovno vjerovati jedno drugome, a onda su krenuli pričati i o vjenčanju", rekao je izvor blizak paru za strane medije.

Šuškalo se da je njihovoj vezi presudila treća osoba, no Megan je to demantirala. Par je vezu započeo 2020. nakon njezina razvoda od Briana Austina Greena. Navodno su se zbližili tijekom snimanja filma Midnight in the Switchgrass. Zaručili su se u siječnju 2022.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.