Ova scena sa Svjetskog prvenstva u Rusiji najbolje opisuje Marcela Brozovića

Foto: Profimedia

MARCELO Brozović oprostio se od hrvatske reprezentacije fotkom s obitelji, a mi smo se prisjetili neobičnog trenutka s finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, koje se održalo 2018. godine. 

Viralan trenutak s finala Svjetskog prvenstva 

Naime, na utakmici Hrvatske i Francuske članovi i članice kolektiva Pussy Riot upali su na teren u znak protesta protiv režima Vladimira Putina, a bili su maskirani u policajce. Ubrzo su stigli zaštitari i odveli ih s terena, a fotografi su zabilježili neobičan trenutak koji je postao viralan.

Naime, Brozović je na glavu stavio kapu, a fotka je obišla svijet. Ovaj potez nogometaša najbolje opisuje njegov karakter jer dok su se drugi nogometaši nervirali zbog prekida utakmice, Brozović se zezao i jednim potezom uspio nasmijati sve.

Prosvjednici završili u zatvoru 

Podsjetimo, prosvjednici su upali na teren zbog Putinovog sustavnog kršenja ljudskih prava, a jedan francuski reprezentativac dao je "pet" jednoj od aktivistica. Brozović je stavio kapu na glavu, no Dejan Lovren nije imao previše razumijevanja za njihov prosvjed. Zgrabio je i odvukao prosvjednika Pjotra Verzilova s terena. 

Nakon što su odslužili petnaestodnevnu zatvorsku kaznu, tri mlade prosvjednice i jedan prosvjednik ponovno su privedeni dok su izlazili iz zatvora, a Verzilov je završio u bolnici na intenzivnoj njezi nakon što je izgubio vid i sposobnost govora te se sumnjalo da je otrovan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.