Magnet za slavne i poznate - "Milijunaš s ulice" oduševio domaće celebrityje

OVOGODIŠNJI apsolutni oskarovski pobjednik i film koji je obilježio prijelaz sa 2008. na 2009. godinu napokon se počeo prikazivati i u našim kinima. Zašto je film podigao toliku medijsku prašinu i je li ona opravdana, došli su provjeriti naši celebrityji. Zagrebačkim Avenue mallom prošetale su pjevačice, novinarke, glumice, bivše manekenke... i svi se uputili prema kino dvorani kako bi zauzeli svoje mjesto.

Kako bi dijete s ulice moglo toliko znati?

"Milijunaš s ulice", koji si je osigurao najbolju moguću reklamu osvajanjem Oscara za najbolji film godine, oduševio je i naše zvijezde. Predozirani holivudskim blockbusterima zbog kojih filmovi koji nisu dobro marketinški potkovani ne mogu doći u prvi plan. Na sreću s "Milijunašem s ulice" to nije problem. Iako mu je porijeklo iz Bollywooda, filmske industrije iz koje izađe najveći broj filmova, ovo remek-djelo redatelja Dannyja Boylea nije nikoga ostavilo ravnodušnim. Priča je to o Jamalu Maliku, 18-godišnjem siročiću iz predgrađa Mumbaija koji će doživjeti najluđi dan svog života.

Cijela nacija ga gleda u kvizu "Tko želi biti milijunaš"

Dok ga cijela nacija gleda u kvizu "Tko želi biti milijunaš" samo je jedno pitanje udaljen od osvajanja milijun rupija. No, u pauzi snimanja između dva kviza Jamala uhite pod optužbom da vara. Kako bi dijete s ulice moglo toliko znati? U očajničkom pokušaju da dokaže svoju nevinost, Jamal priča priču o svom životu u predgrađu u kojem su odrasli njegov brat i on, njihovim avanturama na ulici, susretima s lokalnim bandama i o djevojci Latiki koju je volio i izgubio. Za potpun indijski ugođaj pobrinule su se egzotične plesačice koje su dočekale goste na izlasku iz dvorane. Svi posjetitelji prepuni dojmova imali su jedino i isključivo riječi hvale o ovom indijskom-američkom proizvodu kojemu je uspjeh zajamčen.   

S.C.
Foto: Vlatka Hren

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.