Macron pokušavao utješiti Mbappéa nakon poraza, ovaj ga ignorirao

Foto: EPA

FRANCUSKA nogometna zvijezda Kylian Mbappé nije mogao sakriti svoje nezadovoljstvo porazom njegove reprezentacije od Argentine u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. U neugodnu situaciju doveo je i francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

Naime, Macron je pokušavao utješiti Mbappéa nakon izvođenja jedanaesterca pa ga je podigao s terena i uhvatio za ruku. Međutim, nogometaš je izgledao kao da jedva čeka maknuti se i otići što dalje od predsjednika. Osim toga, na dodjeli medalja gledatelji su zamijetili kako je Macron pokušavao grliti Mbappéa, koji ga je i dalje ignorirao.

Macron: Rekao sam mu da ima samo 23 godine

Francuski predsjednik u izjavi za RMC Sport kazao je kako je Mbappé bio sjajan na Svjetskom prvenstvu, ali dodao je kako je jako mlad. "Rekao sam mu: 'Pa ti imaš samo 23 godine, a već si najbolji strijelac Svjetskog prvenstva, osvojio si Svjetsko prvenstvo, došao do finala'", ispričao je dodavši da je i on sam bio tužan, ali i ponosan.

Podsjetimo, i bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je utakmici finala turnira između Argentine i Francuske. Ona se, čini se, dobro zabavila u loži. Dok je Macron žestoko slavio golove svoje momčadi, Kolinda ga je snimala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.