Lupino na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu otvorio izložbu za pomoć djeci s teškoćama

Foto: Krunoslav Ćosić/Lupino

Stephan Lupino je u prodajnoj dvorani Autobusnog kolodvora Zagreb otvorio svoju novu izložbu fotografija. Izložbu je posvetio djeci, štićenicima Udruge za roditelje djece najtežih invalida i djece s teškoćama u razvoju Sve pod istim krovom.

Lupino izložbom pomaže Udruzi da izgradi rehabilitacijski centar. Simboličnom donacijom mogu se uključiti i drugi. Uz izložbu, održana je i promocija kalendara koji je Lupino snimio sa štićenicima udruge. "Snimanje je jako bolno. Skoro svaki put se rasplačem poslije ili čak za vrijeme snimanja", rekao nam je tad Lupino, poznat po svom humanitarnom djelovanju.

Nakon otvaranje ove izložbe Lupino je dobio brojne pohvale i podršku. "Dragi Lupino, koliko dobre duše ima u tebi, svaka ti čast", moglo se čuti.

Udruga SPIK

Udruga SPIK godinama se bavi pružanjem socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i djeci s težim invaliditetom.

"Naša misija je omogućiti kvalitetnu terapiju i podršku, ne samo djeci već i njihovim obiteljima. Nažalost, trenutno radimo u ograničenim prostornim uvjetima, koji su daleko od idealnih. Zbog toga smo pokrenuli projekt Centra Ambrela koji će biti pravo osvježenje i nadogradnja našeg dosadašnjeg rada", kaže Jasna Primorac, predsjednica Udruge SPIK.

"Zašto Ambrela? Centar se ne smije zvati isto kao i udruga osnivač, a htjeli smo slično značenje (sve terapije pod istim krovom - SPIK i sve terapije pod kišobranom - Ambrela)", dodaje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.