Lovren preporučio seriju o Dahmeru, a ranije kritizirao Disney zbog LGBT sadržaja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Screenshot Twitter

DEJAN LOVREN je na Instagram Storyju objavio fotografiju iz jedne od scena iz serije DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story koja je po izlasku na Netflix postala izrazito popularna. 

"Bolesna serija. Odlična gluma. Pogledajte", napisao je Lovren uz objavljenu fotografiju na društvenoj mreži. Njegova objava ubrzo se proširila društvenim mrežama.

"Umirem, Dejan Lovren ne želi da mu se djecu truje LGBT likovima, ali zato svima vama evo preporučuje da gledate Dahmera", jedan je od komentara na Twitteru.

Naime, Lovren je u travnju ove godine izazvao komentare nakon što je na svom Twitter profilu pozvao na bojkot Disneyja zbog najave o povećanju LGBTQ sadržaja. "Upravo sam otkazao svoju pretplatu na Disney+. Odvratni su", napisao je i priložio fotografiju kao dokaz da je to učinio.

Sada svojim pratiteljima preporučuje da pogledaju seriju o Jeffreyju Dahmeru koja u deset nastavaka prati lik i djelo jednog od najokrutnijih serijskih ubojica u američkoj povijesti koji je ubio i raskomadao 17 muškaraca i mladića. Jeffrey Dahmer često je odlazio u gej bar, gdje je upoznao neke od svojih žrtava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.