Ljubavna povijest najpoželjnijeg tipa u Hollywoodu: S kim je sve bio fatalni Pete?

Foto: Profimedia

NAKON što se doznalo da se viđa s Emily Ratajkowski, ljubavni život komičara Petea Davidsona ponovo je došao u fokus javnosti, a javljaju se čak i stručnjaci za govor tijela koji pokušavaju pronaći objašnjenje zašto je 29-godišnjak toliko neodoljiv slavnim ljepoticama.

Pete je bio s Arianom Grande i Kim Kardashian, a povezivalo ga se i s Kate Beckinsale te Kaijom Gerber. Da je Pete jedan od najpoželjnijih holivudskih muškaraca ne skrivaju ni žene u Hollywoodu. "Dečki se pitaju kako je moguće da je on ženama toliko zgodan. No Pete je veoma šarmantan, on je ranjiv, sladak i dobro izgleda", rekla je Emily Ratajkowski, s kojom Petea baš sad povezuju, u jednoj emisiji.

Pa prisjetimo se Peteove ljubavne povijesti...

Carly Aquilino

Prva javnosti poznata Peteova djevojka bila je komičarka Carly Aquilino. Zajedno su bili 2015. godine, a ona još uvijek na profilima na društvenim mrežama ima njihove zajedničke fotografije. Navodno su se upoznali na MTV-jevim projektima Guy Code i Girl Code. 

Cazzie David

Nakon Carly Pete je bio u vezi s Cazzie David, kćeri poznatog Larryja Davida. Oni su počeli hodati krajem 2015. godine i prekinuli su 2018. godine. Zajedno su se pojavljivali na brojnim eventima, no ljubav je navodno pukla zbog Ariane Grande. Cazzie je jednom prilikom rekla da je za prekid saznala preko poruke, samo dan prije nego što se doznalo da je Pete s Arianom.

Ariana Grande

Iako se mnogima čini da je ta ljubav trajala godinama, Pete i Ariana zajedno su bili samo pet mjeseci. No to je bilo dovoljno da ona o njemu napiše pjesmu, ali i da potakne glasine o Peteovoj obdarenosti (koju su zatim indirektno potvrđivale i neke druge holivudske miljenice).

Kate Beckinsale

2019. godine Petea se počelo povezivati s 20 godina starijom Kate Beckinsale. Samo su se jednom pojavili zajedno u javnosti, na utakmici, gdje su se većinu vremena ljubili na tribinama. Zajedno su navodno bili četiri mjeseca.

Margaret Qualley

Iste godine Pete se mogao vidjeti s glumicom Margaret Qualley, no i ta ljubav je potrajala samo nekoliko mjeseci. Prekinuli su u listopadu, pišu američki mediji, i o njihovoj vezi se ne zna mnogo.

Kaia Gerber

Zatim se Pete mogao vidjeti u prisnom druženju s manekenkom Kaijom Gerber, kćeri Cindy Crawford. Također su zajedno bili samo nekoliko mjeseci, a paparazzi su ih snimili kako se ljube na bazenu i to je bio jedini dokaz njihove veze.

Phoebe Dynevor

Nakon Kaije, Pete se počeo viđati sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dynevor. Bilo je to 2021. godine, počeli su hodati na proljeće, a prekinuli u kolovozu. U javnosti su zajedno viđeni tek nekoliko puta.

Kim Kardashian

I to nas dovodi do Kim Kardashian. S 13 godina starijom Kim Pete je bio od studenog 2021. godine do prošlog kolovoza. Zajedno su se pojavili na Met Gali, a Pete je uz Kim bio i dok se uvlačila u haljinu Marilyn Monroe.

Kim je u svom realityju priznala da je ona bila ta koja se prva javila Peteu jer je čula "glasine o njemu" te je to htjela isprobati. "Nisam mislila da će se pretvoriti u vezu", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.