Bivši frontmen grupe Oasis: "Imam gadan artritis, kosti su mi zgnječene"

Foto: EPA

LIAM GALLAGHER, bivši frontmen grupe Oasis, pati od artritisa. Tvrdi kako će radije trpjeti bolove nego otići na operaciju.

"Radije bih završio u invalidskim kolicima nego trpio 'stigmu' koju nosi operacija zamjene kuka. Imam artritis, gadan. Otišao sam to provjeriti i moje kosti su zgnječene, kukovi su mi sje**ni. Gospođa mi je rekla: 'Možda će vam trebati operacija kuka, zamjena'...

Nema šanse! U redu sam! Radije bih bio u bolovima, iako je to smiješno. Ali ta operacija, to je također stigma, govoriti ljudima da ste zamijenili kukove... Što je sljedeće?" ispričao je glazbenik, prenosi Mirror.

"Ne mogu spavati od boli..."

"Ne mogu spavati noću od boli, bacam se po krevetu i okrećem. Uzimam biljne tablete za spavanje i one su mi spasile život. Popijem jednu i mogu sedam sati biti vani, bez boli, ništa. Ne, ne, ne mogu zamijeniti kuk... Sama ta pomisao, da me lome, ma nema šanse", dodao je. 

Inače, Liamu je artritis u kukovima prvi put dijagnosticiran 2019. godine, dvije godine nakon što mu je dijagnosticirana Hashimotova bolest, autoimuna bolest štitnjače, koja zbog propadanja njezina tkiva i hormona utječe na funkciju tijela u cjelini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.