Kolinda bila na dodjeli nagrada u New Yorku, pozirala je s Elonom Muskom

Foto: Instagram

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bila je u ponedjeljak na dodjeli nagrada Global Citizen Awards Atlantic Council u New Yorku.

Fotografijama s crvenog tepiha i dodjele nagrada pohvalila se na društvenim mrežama. Među fotografijama koje je objavila je i jedna na kojoj pozira s Elonom Muskom.

"Događaj je okupio svjetske vođe, diplomate i poslovne ljude kako bi proslavili vrijednosti i kvalitete globalnog vodstva", napisala je te čestitala dobitnicima. 

Kolinda je na dodjelu nagrada došla u strukiranoj zelenoj haljini. 

Nedavno se družila s Letizijom

Bivša predsjednica sve se češće druži s poznatim facama. Na Olimpijskim igrama u Parizu razgovarala je sa španjolskom kraljicom. 

Napisala je da je svečanost otvorenja Igara na Seini bila spektakularna, bez obzira na to što je u jednom trenutku pala kiša. "Omotala sam oko sebe pet kišnih kabanica, što mi nije puno pomoglo, a sa španjolskom kraljicom Letizijom našalila sam se kako je šteta vremena što smo ga uopće potrošile na frizure jer, na sreću, nama nikakvo nevrijeme ne može pokvariti raspoloženje", rekla je za Gloriju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.