Kedžo oduševio u ruskom talent showu: Imam najbolji posao na svijetu

Screenshot: Youtube

PUBLIKA ga je prvi put i upoznala u domaćem talent showu, no Damir Kedžo nikada nije krio želju da svoju karijeru proširi i van granica Lijepe naše. Sada je za to dobio priliku u ruskom pjevačkom showu "New Wave Stars 2015" u kojem se trenutno natječe i što je najbolje - trenutno vodi na bodovnoj tablici svih kandidata.

"Ne mogu opisat energiju u dvorani i publiku koja mi je dala duplo od svega što sam ja dao njima. Hvala žiriju koji je to prepoznao. Imam najbolji posao na svijetu", napisao je Damir na svojem Facebooku.

 


Mladi glazbenik je prvo sve oduševio pjesmom Celine Dion 'All By Myself', a drugi je dan nastupao zajedno s pobjednikom "New Wave 2002", izraelskim pjevačem Eddiejem Butlerom.

"Ne bih mogao to izvest sam, ovako to zvuči kad Amerikanac i Hrvat odluče otpjevat i zafrljit jedan od najvećih ruskih hitova! Svi vi koji znate ruski nemojte nam uzet za zlo, dali smo sve od sebe", poručio je Kedžo. 

Ready to rock the stage with this Amazing singer tonight! An American and a Croatian Singing In Russian. Hope ur ready! #newwave2015

Posted by Damir Kedžo on Sunday, October 4, 2015


A kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.