Johnny Depp (61) sedam godina nakon razvoda od Amber Heard ljubi rusku manekenku (28)

Foto: EPA/Instagram

Johnny Depp (61) je u vezi s ruskom kozmetičarkom i manekenkom Julijom Vlasovom (28), piše Daily Mail. Upoznali su se 2021. godine na Međunarodnom filmskom festivalu Karlovy Vary te su nekoliko puta viđeni u zajedničkom izlasku. 

Izvori bliski glumcu potvrdili su za strane medije da se Depp i Julija viđaju "tu i tamo" posljednje dvije godine. Julija inače živi u Pragu, gdje ima svoj kozmetički salon. Godine 2022. par je u Pragu snimljen na koncertu glumčevog prijatelja i pokojnog glazbenika Jeffa Becka.

Ranije ove godine Juliju su pratitelji na društvenim mrežama ispitivali o njezinoj vezi sa slavnim glumcem, a ona je tad kratko odgovorila: "J.D. On je čovjek koji je nevjerojatno talentiran i inspirativan." Julia u posljednje vrijeme često boravi u Velikoj Britaniji gdje Depp radi na novim filmskim projektima. 

Depp se 2017. razveo od Amber Heard 

Podsjećamo, Johnny Depp se 2017. godine razveo od glumice Aber Heard. Njihov je razlaz dobio velik publicitet 2019. kada je Depp tužio svoju bivšu suprugu za klevetu zbog njezinog teksta o obiteljskom nasilju iz 2018., objavljenog u Washington Postu.

Nakon intenzivne sudske bitke u kojoj su i Depp i Heard iznosili bombastične optužbe, porota je presudila u Deppovu korist po sve tri tvrdnje da je oklevetan Amberinim komentarom i dodijeljena mu je milijunska odšteta. Heard je također pokrenula protutužbu protiv Deppa, u kojoj je dobila jednu od tri tužbe za klevetu i 2 milijuna dolara odštete.

Od 2022. godine Amber i njezina trogodišnja kćerkica Oonagh Paige žive u Madridu, gdje je Heard nekoliko puta i snimljena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.