Jezikova juha u Zenici: Najveće je zlo biti prosječan

GRAD prekrasnih krajolika i svih ukusnih pita ovoga svijeta, Zenica, došla je na meni Jezikove juhe. Samir Zukić – Cober pozvao je Stephana Macchija i ekipu Jezikove juhe kako bi konobarima proširio vidike, a kuhare učinio boljima.

Vlasnik restorana "Miris dunja" očito Stephanu nije iznio sve probleme koji su se nagomilali. Naš gastrostručnjak odmah je primijetio da je jelovnik preambiciozan, a i konobar Saša prilično ga je iznervirao pa mu je zabranio da mu se obraća. Kuharice su ga razočarale jer su znale pripraviti tek četiri jela od sedam, koliko ih je naručio s jelovnika. Kuharica Atifa Stephanu je pripremila mućkalicu, puru od kukuruznog brašna, rižu na mlijeku koja ga i nije baš oduševila, pa je nakon kušanja hrane pripravljene u "Mirisu dunja" odlučio otići u neki drugi restoran kako bi se najeo. Iako su prestali komunicirati, Saša je imao još jedan as u rukavu koji je Stephana dodatno razljutio – aktovi povješani na zidu restorana bili su točka na i.

Stara i svakako neprofesionalna kuhinja koja se može usporediti s rudnikom, Atifa koja je odlučila prihvatiti Stephanove kritike jedino ako njoj odgovaraju, u protivnom će ga ignorirati, jela koja je Stephan nazvao prosječnim, a prosječno u njegovom kulinarskom jeziku znači – zlo, samo su neki od problema koje će Stephan Macchi pokušati riješiti u Zenici. Jezikova juha na programu je u utorak, 10. svibnja u 22 sata na RTL-u.

>Tema: Jezikova juha: Članci, fotografije, videoclipovi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.