Jay-Z o Grammyjima: Beyonce je trebala dobiti nagradu za album godine

Foto: Profimedia

POP ZVIJEZDA Beyonce srušila je rekord na dodjeli Grammyja za najviše osvojenih nagrada u karijeri, ali je ponovno izgubila u prestižnoj kategoriji za album godine od britanskog pjevača Harryja Stylesa. Njezin suprug, reper Jay-Z, nezadovoljan je time što nije pobijedila u navedenoj kategoriji, a pobjedu Harryja Stylesa nazvao je "marketinškom stvari".

"Uklonio sam se iz procesa i nadao sam se da će to učiniti kako treba. Došlo je do točke u kojoj mislim da je to samo marketinška stvar", rekao je za TIDAL o utrci za album godine i dodao kako smatra da je Beyoncein album Renaissance trebao osvojiti prestižnu nagradu.

"Pogledajte što je učinio za kulturu. Pogledajte kako se energija svijeta kretala. Puštaju njezin cijeli album u klubu. Ne znam jesam li to ikada vidio", rekao je reper koji je zatim nabrojio brojne remikseve pjesama s albuma Renaissance koje su napravili drugi glazbenici.

"Kad samo inspirira kreativnost, to je album. To mora biti album godine. Mora biti", rekao je Jay-Z.

Beyonce nikad nije dobila Grammy za najbolji album

Podsjećamo, unatoč uspjehu tijekom godina, Beyonce nikada nije osvojila Grammy za najbolji album, a ove godine je Harry Styles dobio tu prestižnu nagradu za album Harry's House.

"Toliko sam bio inspiriran svakim umjetnikom u ovoj kategoriji", rekao je iznenađeni Styles primajući nagradu. Album pjevačice Lizzo About Damn Time proglašen je albumom godine, a pjesma godine je Just Like That Bonnie Raitt.

Američka jazz pjevačica Samara Joy proglašena je najboljom novom umjetnicom. Reper Bad Bunny je kući odnio nagradu za najbolji album urbane glazbe za Un Verano Sin Ti. Najboljim rap albumom proglašen je Mr. Morale & the Big Steppers Kendricka Lamara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.