Hugh Grant: Ovaj film bih najradije izbrisao iz karijere

Foto: EPA

Gotovo svaki glumac ima u svojoj karijeri ulogu zbog koje žali, a čini se da ni Hugh Grant nije drugačiji. Slavni Englez gostovao je u emisiji The Late Late Show voditelja Jamesa Cordena, gdje je s Chrisom Pineom, s kojim glumi u novom filmu Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, sudjelovao u igri Spill Your Guts or Fill Your Guts. Ideja igre je bila da igrači ili iskreno odgovore na neugodna pitanja ili konzumiraju nešto odvratno kako bi se izvukli od odgovora.

U jednom trenutku igre Grant je trebao navesti film koji bi najviše želio "izbrisati" iz svog životopisa. Glumac je priznao da ima nekoliko filmova koje je snimio zbog kojih sada žali, iako ih se ustručava imenovati jer ne želi zanemariti druge koji su uključeni u te filmove.

"Rado bih rasturio svoju IMDb stranicu, svoj životopis, jer sam se specijalizirao za to da budem loš desetljećima. Postao sam bolji. Kao što znate, jedna je stvar reći da sam bio loš, ali ne mogu kritizirati moje divne kolege koji su radili sa mnom na bilo kojem filmu govoreći da je loš, to je moja dilema", rekao je Grant koji je na kraju ipak naveo film kojim se ne ponosi.

Riječ je o Lady and the Highwayman, britanskom TV filmu koji je izvorno emitiran 1989. godine. Film je romantična avantura u kojoj je Grant glumio uz Lysette Anthony, a radnja je smještena u 17. stoljeće. Grant je nosio periku i kostim koji ga nije baš oduševljavao, a sugerirao je i da je njegova izvedba u tom filmu bila prilično loša.

"Lady and the Highwayman. Ja sam drumski razbojnik. Trebao bih biti seksi. Niskobudžetan film, loša perika, loš šešir, izgledam kao zamjenik Dawg. Kad sam napet, ne znam događa li se ovo drugim glumcima, ali moj glas se digne za dvije oktave. Dakle, ja, zamjenik Dawg bih iskočio iz drveća kada bi kočija prošla i rekao: 'Stani i isporuči!' Loše je, ali ispričavam se svim svojim divnim kolegama zbog toga", rekao je Grant.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.