Hrvatski "kralj funka", pokojni Dino Dvornik, i dalje živi u klupskoj glazbi

 
ZAHVALJUJUĆI remixu domaćeg producenta Blacksoula pjesma Dine Dvornika "Ti si mi u mislima" doživila je novu mladost. Obrada je već u prvih mjesec dana postala klupski hit u cijeloj regiji i već je podržava preko više od 60 DJ-a od kojih su neki bili toliko nestrpljivi da su skidali zvučni zapis s YouTubea prije službene objave.


Nikad prežaljeni Dino Dvornik bio je zaljubljenik u elektronsku glazbu još od ranih 90-ih godina, koketirajući s elektronskim zvukovima čak i na svojim kasnijim albumima. Uz koncertne nastupe često je u klubovima radio kao DJ, gdje je puštajući svoj izbor tech-house glazbe s vinila bio prepoznat kao velik zabavljač, podjednako zabavljajući sebe i publiku. 

Dino je opet zavladao klubovima zahvaljujući remixu njegove uspješnice "Ti si mi u mislima", a iza obrade stoji poznati domaći DJ i producent Blacksoul. Nakon uspješne suradnje s dobitnikom nagrade Grammy, poznatim svjetskim DJ-em i producentom Mauriceom Joshuom, Blacksoul je obradio Dinin legendarni hit.

"Motivacija mi je bila čista ljubav prema toj pjesmi i poštovanje prema Dini. Želim pokazati ljudima kako je moguće napraviti domaću stvar koje se nitko neće sramiti kad je puste u klubu. 'Ti si mi u mislima'  mi je osobno najdraža Dinina pjesma i želja mi je bila da zaživi u remix izdanju".

Link za slušanje (player) i download. Direktan link za download. Više informacija potražite na www.blacksoulmusic.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.