Hrvatska plus size manekenka pobjesnila: "Žene nisu toliko lake kako ih neki predstavljaju"

Foto: Instagram

PRVA hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer objavila je podulji post na Instagramu u kojem se osvrće na medijske natpise o njezinim fotkama na kojima "pokazuje malo svoje kože".

Lucija je objavila stariju fotku na kojoj uživa u suncu i prisjetila se svojih mlađih dana. Ovom prilikom osvrnula se i na medijske naslove koji pišu o njezinim oblinama i nazvala ih "istrošenim".

Uz fotku je napisala:

"Ležim u krevetu i raspravljam tako o današnjima naslovima medija 'Skinula se u gaćice' - 'Pokazala guzu' i sl...degutantno i tako prokleto ISTROŠENO! Svi moji postovi napravljeni su s puno pažnje, koncentracije i iskrenosti, a na kraju ispada kako je to glupo i dosadno ALI- kad Plus Size zena pokaze malo svoje koze naglasak odjekuje totalno KRIVIM tonom! Ne, nije fora!

Moj plan je kako raste i moja karijera, pokazati da ja također NE moram bas uvijek biti u haljinicama i šosićima već dati do znanja da u meni živi par karaktera koje ionako i sama proučavam - ako uspije - SUPER - ako ne - sutra je novi dan.

NISAM dužna pravdati se nikome na ovome svijetu vise ali ovo je frcalo iz mene nakon sto sam vidjela današnje naslove. Vjerujte mi - život nije bas toliko jednostavan a bome niti žene toliko 'lake' kako ih neki predstavljaju! U OVOM SRCU ZIVI PUNO VISE OD TOGA!“

Manekenka je nedavno pokazala guzu u najlonkama i izazvala dosta medijskih natpisa o toj fotografiji. Lucija često objavljuje fotke u kojima ponosno pokazuje svoje obline jer želi poslati poruku kako je najbitnije voljeti svoje tijelo, a i "uzvratiti udarac" svim hejterima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.