Grašina i Hanina torta izazvala brojne komentare: "Recite mi da se netko šali"

Foto: Instagram

SKROMNA i jednostavna torta koju su Petar Grašo i Hana Huljić imali na vlastitom vjenčanju izazvala je mnoštvo komentara i rasprava na društvenim mrežama.

Jednostavnu vjenčanu tortu za novopečene mladence napravila je ekipa iz restorana Pri Lojzetu, iza kojeg stoji Grašin kum Tomaž Kavčič. Bijelu tortu kvadratnog oblika za Grašine i Hanine uzvanike rezali su Tomaž i njegovi suradnici.

"Imali smo čast poslužiti vjenčanu tortu našim prijateljima Petru Graši i Hani Huljić na njihovom vjenčanju", napisali su na službenom Instagram profilu restorana koji mnogi nazivaju "najboljim u Sloveniji".

Na većini vjenčanja su torte od stiropora

Upravo zbog njezine jednostavnosti i skromnosti, brojni komentatori na društvenim mrežama kazali su da su razočarani njihovim izborom, iako ima i onih koji tvrde kako je skromnost vrlina te da nije bitan izgled torte, već okus.

"Čekaj, ovo je stvarno svadbena torta?", "Gledam i ne vjerujem. Ovo je torta na vjenčanju godine?", "Recite mi da se netko šali",  "Moglo je biti skromno i jednostavno i da izgleda kao nešto svečano za svadbu, jer zašto onda uopće raditi svadbu ako je sve potpuno isto kao da je riječ o nekoj promociji albuma", samo su neki od komentara na tortu.

Ipak, ono što je mnogima promaklo je da se na većini vjenčanja danas zapravo rade torte od stiropora koje zaista izgledaju raskošnije nego Grašina i Hanina.

"Ovakve torte od stiropora daju bezbroj mogućnosti. Tako kombinacija najvišeg kata napravljenog od biskvita i kreme te donjih katova identično ukrašenih, ali napravljenih od stiropora, donosi puno prednosti – na taj način, mladenci mogu dobiti veliku tortu iz snova čak ako se radi i o vjenčanju s manjim brojem uzvanika", piše slatkopedija.hr.

"S obzirom na važnost vizualnog dojma, korištenjem torti od stiropora tanjuri s tim najvažnijim desertom svadbene svečanosti izgledat će uredno i reprezentativno. Nakon što mladenci odrežu prve kriške s najvišeg, pravog kata, a donji dio ostaje netaknut, konobari dovoze ostatak prave torte na kolicima", dodaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.