Gledatelji nezadovoljni ispadanjem Tare iz Plesa sa zvijezdama: "Neke ljude se gura"

Foto: Press

U ČETVRTFINALU showa Ples sa zvijezdama ispala je Tara Thaller, čiji je plesni partner bio Mateo Cvenić. Frano Ridjan i Gabriela Pilić te Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec glasovima gledatelja odmah su prošli u polufinale, a žiri je spasio Marca Cuccurina i Paulu Tonković. Naposljetku su gledatelji odlučili u natjecanju ostaviti Maju Drobnjaković i Marka Mrkića, a Tharu i Matea poslali su kući.

>> Tara Thaller ispala iz Plesa sa zvijezdama

"Žalosna sam. Uživala sam, htjela sam i dalje uživati, ali zahvalna sam na ovoj prilici, na dobrom mentoru, hvala produkciji, svima koji su sudjelovali", rekla je glumica nakon ispadanja iz showa.

Gledatelji negoduju zbog Tarina ispadanja

Međutim, gledatelji showa nezadovoljni su Tarinim ispadanjem. Smatraju da je trebala proći u polufinale.

"Tara nije trebala ispasti! Kako god bilo, bolje pleše nego par koji je ostao", "Nisu trebali ispasti", "Od prve emisije je odlična", "Nezasluženo. Tara je odlična", "Nije fer", "Ne mogu više gledati kako guraju neke ljude", "Oni su bili za pobjedu, ne za ispadanje", "Tara je trebala biti u finalu", "Sve je namještaljka", "Nekog se uporno favorizira, a druge umanjuje", "Ovo nije pošteno", "Odlično su plesali svaki put, ovo nema smisla", "Ne gledam više", samo su neki od stotina komentara po društvenim mrežama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.