Gibonni i Nikša Bratoš doniraju instrumente za stradalu glazbenu školu u Sisku

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

ZLATAN STIPIŠIĆ GIBONNI i Nikša Bratoš pokrenuli su akciju darivanja instrumenata djeci koja pohađaju sisačku Glazbenu školu Frana Lhotke, teško oštećenu u potresu 29. prosinca 2020. 

Evo jedne lijepe vijesti za početak Nove godine, Gibo i Nikša Bratoš odlučili su donirati instrumente djeci iz...

Objavljuje GIBONNI Official FanClubPetak, 1. siječnja 2021.

"Evo jedne lijepe vijesti za početak Nove godine, Gibo i Nikša Bratoš odlučili su donirati instrumente djeci iz glazbene škole stradale u potresu i to je pokrenulo lavinu dobrote pa su se i drugi kolege glazbenici odlučili priključiti akciji", stoji u objavi na službenom Gibonnijevom Facebook profilu. 

Gibonnijeve obožavatelje je ova vijest oduševila.

"Tko će nego Gibo", "Bravo Gibonni i bravo Nikša Bratoš! Bog Vas blagoslovio!", "Bio je i bit će uvijek ljudina ", "Svaka čast.Veliki ljudi i veliki muzičari.", bili su neki od komentara.

Na Facebooku škole objavljeno je kako je zgrada teško stradala u potresu te su zamolili za donacije.

😢😢😢 Pomoć za obnovu da nam se zgrada stara 140 godina što prije obnovi. Br. Žiro računa: HR6924070001188006602 kod OTP banke , SWIFT: OTPVHR2X opis placanja : donacija za obnovu zgrade

Objavljuje Glazbena škola Frana Lhotke, SisakSrijeda, 30. prosinca 2020.

"Dragi ljudi, potres je slomio našu školu i naša srca.. Za nas je danas dan žalosti... Od sutra glavu gore.. Ako treba, učiti, svirati i pjevat ćemo i u šatorima... A možda se dogodi i neko čudo... Uvijek poslije kiše dolazi sunce...", objavili su.

"Nažalost, ovo će za većinu biti posljednja mogućnost vidjeti unutrašnjost škole. Za mene, jedan od najtužnijih dana u životu", napisao je ravnatelj škole uz snimku na kojoj se vidi šteta od potresa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.