Gdje su nestali gentlemani? Poznati Hrvati pokušat će odgovoriti na to pitanje

Foto: Press

AKO STE se ikad pitali gdje su nestali gentlemani i ima li ih još uvijek među živima, odgovor ćete možda pronaći na zanimljivoj tribini koju su pripremili upravo oni – gentlemani. U Zagrebu se ove srijede 20. ožujka, u 20 sati u Boogie klubu u Margaretskoj 1 najavljuje Gentleman’s fair – unique boutique sajam i to prvom tribinom na temu "Sve zbog jednog muškarca".

O tome bi li svijet bio ljepši kada bi i mlađe generacije svjedočile tome da lijepa riječ otvara sva vrata, kada bi muškarac pokazao da je plemenitost jedna od najvažnijih osobina te bontonom i ispravnim kodeksom ponašanja posramio mnoge, a poticao ponos u svojoj nježnijoj polovici, raspravljat će i na temelju vlastitog iskustva komentirati naši poznati, uspješni muškarci: Boris Štok, pjevač i kompozitor, Miran Kurspahić, glumac i redatelj, Hrvoje Dumančić, kipar, Alen Kolbas, kontrolor leta s titulom najbolje odjevenog muškarca i Aljoša Šerić, odvjetnik i kompozitor. Moderator tribine je Dean Sinovčić, filmski kritičar i novinar. Kroz svoje poslove i svakodnevicu koja ih okružuje te raznorazne situacije, dečki će govoriti o svojim iskustvima i viđenjima pojma gentleman.

Uz to, svi oni pokušat će odgovoriti na brojna pitanja poput postoji li danas pravi gentleman, kakvi ga maniri krase ako postoji i hoće li s budućim generacijama kavalirstvo, kakvim ga danas poznajemo, izumrijeti.

U 21 sat tribina se pretvara u TANCERAJ DJ party, gdje zabave sigurno neće nedostajati. Ulaz na ovu manifestaciju je besplatan, a više o tribini možete saznati na Facebook stranici.

Koliku moć ima lijepa riječ i iskazivanje poštovanja prema drugima Zagrepčani će moći saznati na Gentleman's fair Zagreb - unique boutique sajmu "svijeta" modernog muškarca koji čuva sve vrednote i definicije gentlemana, ali koji u moderno doba pokušava moralne vrednote proširiti i na neke vlastite užitke. Održat će se od 5. rujna do 8. rujna u Zagrebu, na prostoru Gliptoteke, a bit će podijeljen na sljedeće zone: Lifestyle & Fashion, Sport & Wellness, Man’s gadgets, Outdoor & Adventure, Art is passion, Auto – Moto, Gourmet Gentleman’s Club…

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.