Dolores Lambaša snima duet s Leom: Jednog dana ću unucima moći reći - baka vam je i zapjevala

DOLORES LAMBAŠA i Amir Kazić Leo u srijedu ulaze u studio. Dolores će s Leom snimiti svoj prvi duet kojemu se, kaže, jako raduje. Pjesma se zove "Ne smijem te voljeti".

"Kad je Leo prvi put donio pjesmu da je poslušam, skoro sam zaplakala, dirnula me"

"Već se neko vrijeme dogovaram s Leom oko suradnje i sad smo se napokon našli, sjeli i dogovorili. Kad je Leo prvi put donio pjesmu da je poslušam, skoro sam zaplakala, dirnula me. Shvatila sam da je to prava priča o ljubavi koja je snažna, ali nije moguća, a i samog Lea je dirnula moja reakcija. Tad je bio siguran da je moram otpjevati i nemilosrdan u nagovaranju. Sviđa mi Leov senzibilitet i način interpretacije, strastven je, mislim i da su nam i glasovi kompatibilni. Vjerujem da će me dobro voditi i pomoći mi da dam maksimum. Inače je sjajan čovjek i mogu se pouzdati u njega pa mi je zbog toga bilo lakše ohrabriti se na ovakav izlet. Vidjet ćemo kako će publika reagirati, a imamo i sjajnu ideju za spot, vjerujem da će se svidjeti ljudima", izjavila je za Index glumica Dolores Lambaša.

"U svemu volim biti sama svoj majstor"

Iako je Dolores svojedobno bila zapažena i kao dobar vokal u nastupima u TV showovima ("Zvijezde pjevaju"), ona na to odmahuje rukom. "Nisam se nešto dobro snašla u takvim emisijama. Neobuzdana sam po prirodi i sve što radim moram provući kroz sebe, inače se osjeća moja neprisutnost i pretjerivanje u energiji kad sam nesigurna. Od straha i neugode odem u neko povišeno stanje, djelujem u najmanju ruku čudno. A u takvoj formi emisija uvjetovani ste sa mnogo toga, od odabira pjesme, prilagodbe partneru, nemogućnosti vježbe, kostimom, scenski nastupom, sve je unaprijed uređeno i fiksirano. Vi ste zapravo samo juha iz vrećice, koju se na kraju kraju ubaci u vruću vodu i promiješa. Da ne spominjem nemoć, tremu, nervozu kada se prvi put stane na scenu u toj ulozi. Mislila sam da ću pasti u nesvijest od straha. Sebe ipak najbolje vidim u nekoj kantautorskoj formi, i inače u svemu volim biti sama svoj majstor. Vjerujem da bih najuspješnija bila kada bih sama pisala i tekstove i glazbu, naravno, uz strogi nadzor nekog glazbenog autoriteta. Često sam ja za klavirom, skladam, vježbam, ali to je samo hobi, nešto za moju dušu".

Dolores kaže kako se ipak ne želi okušati u glazbi na profesionalnom nivou. "Ovo je jedna mala proba, nešto za moj gušt i ništa drugo. Nemam ambicija oko bavljenja glazbom. Eto, kad budem imala unuke jednog dana, moći ću im reći - baka vam je i zapjevala", šali se Dolores.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.