Dino Bubičić o sinu manekenu: Još nije počeo zarađivati, ali se odijeva na račun toga

DINO BUBIČIĆ je nedavno predstavio svog sina Leonida na modnoj pisti na Zrću. Bivši mister Hrvatske tamo je bio sa suprugom Ivanom te pokazao kako i njegov sinčić, koji je već sa sedam mjeseci zaštitno lice jednog modnog brenda, ima manekenskog potencijala kao i tata.

"Dok još mi odlučujemo Leonid je maneken, a poslije ćemo vidjeti"

"Mali je kao i mi zaštitno lice pa smo išli kao gosti. Leonid je jednom izašao sa mnom i jednom s Ivanom, malo se pokazao. Nisu mu smetale ni gužva ni buka. Jedino nije mogao spavati dok smo čekali da sve počne, razbili smo mu taj dnevni ritam koji ima doma, tako da je jedino to bio mali problem, ali to smo riješili nošenjem. Svi su se igrali s njim, tako da mu je bilo zanimljivo", ispričao nam je bivši mister. "Dok još mi odlučujemo, Leonid je maneken, a poslije ćemo vidjeti", smije se Dino.

Iako su Leonida već ubacili u biznis, prvi honorari ipak još nisu "sjeli". "Ne dobije nikakvu lovu, ali se odijeva na račun toga. Još nije počeo zarađivati, nismo ni pomislili na to da bi to mogli naplatiti", smije se Dino.

Brigu o djetetu Ivana i Dino dijele: Mama je ipak malo više prisutna, ali to je samo zato što ona ima cice  

Dino i Ivana odlično su se snašli u ulozi roditelja. "Navikli smo na roditeljstvo, to nas je dosta promijenilo. Uvijek smo gajili te neke obiteljske vrijednosti, želje i osjećaje, a sada kada je došlo, baš uživamo u tome. Svaki dan mi učimo uz njega i on uz nas, radujemo se njegovim malim koracima. Snašli smo se kao da nam je već treće", kaže Bubi. On sam je potpuno angažirani tata. "Sve radim, presvlačim pelene, kupam ga, vodim u šetnju, sve od prvog dana. Podijeljeni smo, iako je mama ipak malo više prisutna, ali to je samo zato što ona ima cice, pa ima malo veći udio. A ja pomažem koliko god mogu i to mi nije ništa teško, dapače, uživam u tome, ipak je on moj, pa sve s guštom radim", otkrio nam je Dino.

"Ivana kaže da planiramo seku za Leonida"

Mladi tata kaže kako su on i Ivana oduvijek mislili da Leonid neće biti jedinac. "Planirali smo da on neće biti sam. Ivana kaže da seku planiramo, ali nismo odredili kada, ne idemo još na to. Malo kada Leonid naraste, ne znam, ni za godinu, ni za pet, vidjet ćemo, kako vrijeme pokaže".

S obzirom da je dječak još beba, Dino i Ivana ne izlaze više toliko kao prije. "Idemo van, ali tako da se jedan žrtvuje kada stvarno nekamo želi otići. A toga je u zadnje vrijeme sve manje i manje. Ivana je pokušala na Zrću izaći, ali nije bilo dugog vijeka, do jedan sat možda. Nema više ludog partijanja dok on malo ne naraste, ali više nemamo neke želje za tim, ni ona ni ja, ne fali nam. Ovakav način života nam potpuno odgovara". Unatoč roditeljskim obvezama, ipak pronalaze malo vremena jedno za drugo. "Stignemo se posvetiti jedno drugome. A i Leonid ima razumijevanja za nas, pusti nas kad treba, tako da sve stignemo", smije se Bubi.

"U našem braku nema ljubomore, stalno smo skupa pa nema ni razloga"

Svoj brak opisuje kao sretan i neopterećen "zelenookim čudovištem". "U našem braku nema ljubomore. Nisam ljubomorna osoba, niti sam ikad bio. A nije ni Ivana, ona je više znatiželjna. Od kada smo u braku, stalno smo skupa, tako da nema ni razloga za ljubomoru. Stvarno nam je dobro, ovako kada pričam o tome, baš je, uživamo, ništa nam ne fali. Uvijek može i bolje, ali nemamo se zašto žaliti".

Dok je Ivana bila trudna, Dino ju je često zafrkavao kako se jako udebljala. No sada se vratila u normalu te dobiva komplimente da odlično izgleda. "Svaki dan sam s njom pa ne primijetim razliku. Ali ljudi koji je duže nisu vidjeli joj govore da izgleda bolje nego prije, kao da nikada nije rodila. U trudnoći se udebljala 23 kilograma, a sada je skinula gotovo sve, možda je koja kilica ostala, ali svi kažu da izgleda super. Meni je super od prvog dana, tako da nisam kompetentan", rekao nam je Dino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.