DiCaprijeva 25-godišnja djevojka privukla poglede u Parizu, nosila je reviju

Foto: Profimedia

U PONEDJELJAK, 25. rujna, počeo je Tjedan mode u Parizu i on traje do 3. listopada. Jednu od revija na jednom od najprestižnijih modnih događaja nosila je i talijanska manekenka Vittoria Ceretti.

Nova djevojka Leonarda DiCaprija nosila je reviju za brend Valentino. Prošetala je pistom u crvenoj haljini dubokog dekoltea s cvjetnim dizajnom.

Vrlo je zaposlena

Vittoria u proteklih mjesec dana ima hrpu posla. Nosila je revije talijanskih modnih kuća kao što su Versace, Fendi i Dolce&Gabbana... U svojoj karijeri Vittoria je već nosila revije za luksuzne brendove poput Chanela, Alexandera McQueena, Chloe, Ferragama, Armanija, Prade, a pozirala je i za naslovnice modnih magazina, među kojima je i Vogue.

Leo je manekenku upoznao sa svojom majkom

Podsjetimo, 25-godišnja manekenka pažnju javnosti privukla je nakon što je snimljena kako se ljubi s holivudskim zavodnikom DiCaprijem u noćnom klubu na Ibizi. Viđeni su zajedno i u Santa Barbari, a oskarovac je upoznao novu djevojku sa svojom majkom Irmelin. 

Fotografi su ih snimili ispred muzeja Pinacoteca Ambrosiana. DiCaprio se trudio sakriti ispod šilterice prilikom izlaska iz muzeja, a Vittoria je hodala ispred njega. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.