Denise Richards o svom ponašanju u realityju: Ne sjećam se pola noći, bilo je bizarno

Screenshot: YouTube

AMERIČKA glumica i nekadašnji model Denise Richards nedavno se pojavila u epizodi showa Real Housewives of Beverly Hills i sve zabrinula svojim izgledom i ponašanjem. Tijekom epizode pravila je čudne grimase, pričala je sporo i nerazgovijetno, a snimke su postale viralne.

>> Fanove zabrinulo ponašanje i izgled Denise Richards u realityju: "Na čemu je ona?"

54-godišnja glumica odlučila je progovoriti o toj epizodi i nagađanjima obožavatelja da je bila pijana ili pod utjecajem droga.

Ne sjeća se pola noći

"Došla sam kući i suprug me pitao: 'Što je s tobom?' Rekla sam mu da ne znam. Nikad nisam bila takva", rekla je. Voditeljica podcasta Just B Bethenny Frankel pitala ju je je li popila nešto prije epizode. Denise je rekla da je popila samo jedno piće jer je bila nervozna.

Također, napominje kako je bila bolesna, no da nije htjela otkazati pojavljivanje u showu. Napravila je tri testa na covid i sva tri bila su negativna.

"Tijekom večeri osjećala sam se sve gore i gore. Popila sam regularne lijekove protiv kašlja i onda se jednostavno ne sjećam pola noći. Bilo je bizarno", rekla je.

Nije pogledala epizodu

Na večeri je bilo jela s kanabisom, no Denise je rekla da ih nije htjela ni probati. "Možda je došlo do zabune u obroku ili nešto. Ne znam. Sve što znam je da kad sam došla kući, rekla sam da nešto nije u redu sa mnom", izjavila je Denise. 

Epizodu, kaže, neće gledati. "Sigurna sam da sam napravila magarca od sebe", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.