Denis iz Večere za 5 bio je u Ljubav je na selu, zasjenio ga je nabildani tip

Screenshot: RTL

GLEDATELJI showa Večera za 5 na selu ovog tjedna pokušavaju odgonetnuti je li natjecatelj Denis Golek iz Kokinca pored Bjelovara zaista alergičan na gljive i čokoladu ili samo privlači pažnju. U show se prijavio kako bi pokazao svoje kulinarsko umijeće, ali i zato što voli izazove, pa je tako već sudjelovao i u emisiji Ljubav je na selu.

Taj je 28-godišnjak po zanimanju konobar i smatra da nema mana u kuhanju, a kao svoju vrlinu ističe to što uvijek sve počisti za sobom. Denis najradije bira tradicionalnu kuhinju, a najčešće spravlja razna variva. Sebe smatra zabavnom osobom, a uvijek će biti sretan ako mu pripremite pečenu piletinu. U slobodno vrijeme bavi se vježbanjem, crtanjem i sviranjem bubnjeva.

Prije tri godine, kad se borio za farmericu Sandru Blažinu, otkrio je da se u slobodno vrijeme bavi boksom, karateom i trčanjem te crtanjem i muziciranjem, što mu je druga ljubav. Sandra ga je privukla jer je drugačija od cura koje je dosad upoznao.

Na njegovu žalost, čim je Sandra iz Durlinaca vidjela Tina Mirta, koji je naknadno ušao u show, odluka o tome tko će pobijediti bila je donesena.

Nakon završetka showa Tin je Sandru zaprosio, a njihova ljubav i dalje cvjeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.