Dečko Tatjane Dragović poljubio kćer u usta i izazvao raspravu: "Ovo nije zdravo"

Foto: Instagram

VLAHO Arbulić, dečko bivše manekenke Tatjane Dragović, objavio je na Instagramu preslatku fotku s kćerkicom Luce na kojoj malenu drži u naručju i ljubi.

Naravno, ni nevina fotografija nije prošla bez zlih komentara pa su se na mladog pjevača obrušili dežurni hejteri napadajući ga jer kćer ljubi u usta.

''Ljubiti se s djetetom je užas. Baš me zanima hoćete li se nastaviti ljubiti kad dijete bude imalo 20 godina'', ''Ljubljenje usne na usne s malim djetetom nije zdravo, a vi kako hoćete'', samo su neki od komentara na fotografiju oca i kćeri, na koje se oglasio i sam Vlaho.

''Mislim da trebate alarmirati nadležne institucije da nas sankcioniraju jer Lucu bocka moja brada i želi me ljubiti u usta umjesto u obraz. I svakako prijavite fotografiju Instagramu. I nikako, ali nikako nemojte koristiti svoje umove koje vam je Bog dao kako biste razumijevanjem i prihvaćanjem učinili ljepšim ovo mjesto na kojem smo svi mi tako različiti s nekim ciljem stavljeni, nego grcajte u svojoj uskogrudnosti i okružite se sa što više istomišljenika i kolektivno se pravite da vam je od nekud dano pravo da osuđujete tuđe živote na temelju kriterija nastalih isključivo vašom nesposobnošću da se izdignete iznad onoga što vam je usađeno u te usijane glave'', odbrusio je žestoko mladi tata u čiju su obranu stali i mnogi pratitelji tvrdeći kako na slici vide jedino ljubav.

>>Jelena Veljača kupa se gola u kadi s kćerkicom: "I ja se pitam gdje je granica?"<<

>>David Beckham jednom fotkom s kćeri razbjesnio čitav internet<<

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.