Svećenik komentirao Gršin hit: Nemojte misliti da je don Tomo sad tu neki hejter

Screenshot: TikTok

TOMISLAV LUKAČ je 29-godišnji svećenik iz Kaštel Štafilića kojeg na TikToku prati više od 32 tisuće ljudi, a nedavno je komentirao hit repera Grše, Mamma Mia, koja se mjesec dana nalazila na vrhu ljestvice najslušanijih pjesama u Hrvatskoj. 

"Iskreno, ne čudi me što je ova pjesma bila ljetni hit i što je četiri tjedna bila najslušanija pjesma u Hrvatskoj jer, realno, ima jako dobar ritam i stvarno je zarazna", počeo je. 

@dontomolukac MAMMA MIA - Grše🌴 Izazov za vas na kraju videa…😊 #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral #viral #mammamia #grše #gršemammamia #catholic #priest ♬ original sound - dontomislavlukac

"I nemojte misliti da je don Tomo sad tu neki hejter. Volim ja i sunce i more i Dalmaciju o kojima ova pjesma pjeva", objasnio je pa zatim krenuo u analizu stihova pjesme. 

Što mu je zasmetalo? 

"Ako uđemo malo dublje u tekst ove pjesme, shvatit ćemo da pjesma kaže da imati sve u životu je biti slavan, imati novaca, imati malo droge, imati oko sebe ženske o kojima se pjeva i gleda na njih kao da su predmet nečijeg zadovoljenja", nastavio je. 

"Da se barem, umjesto o ovim stvarima, pjeva o pravim vrijednostima života. Mamma mia, ova pjesma bi onda bila još veći hit", zaključio je. 

Svećenik je zatim pozvao pratitelje da mu predlože pjesmu koju bi mogao slušati, a da "nema nikakvog lošeg teksta". Imate li vi kakav prijedlog? Pišite nam u komentarima! 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.