"Daju li medalje i konjima?": Urnebesni komentari gledatelja na Olimpijske igre

Foto: Twitter

KAO ŠTO Hrvatska ima na stotine tisuća "izbornika" i "trenera" kada igra reprezentacija, neovisno o sportu, tako i u svijetu tijekom Olimpijskih igara u Riju ima na milijune "stručnjaka" koji umrljani čipsom i pivom iz svojih naslonjača "ganjaju" svoje favorite, uvjereni da znaju što je najbolje za olimpijce.

Pokazuju to i društvene mreže na kojima se gledatelji, ako ništa drugo, uglavnom znaju našaliti na vlastiti račun. Twitter je pun ozbiljnih blamaža gledatelja Olimpijade, ali još i više sprdnji samih gledatelja - a neki od postova su urnebesni.

"41-godišnjakinja se upravo natječe na svojim 7. Olimpijskim igrama, a ja sam upravo poslao poruku svom sinu da siđe i doda mi daljinski", "Trebali bi ubaciti jednu normalnu osobu u taj bazen, zbog konteksta", "Ako budem naporno vježbao sljedeće četiri godine, možda se do sljedeće Olimpijade uspijem iz prvog pokušaja ustati sa kauča", samo su neki od komentara gledatelja.

"U ovim konjskim stvarima na Olimpijskim igrama, dobivaju li i konji medalje? Trebali bi dobiti goleme medalje i vrpce da im pašu na vratu", mudro je zaključio jedan od gledatelja, dok je drugi primijetio da mu se uvijek čini da bi on mogao sve što i olimpijci - odmah nakon što ispije bocu piva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.