Čitatelji Indexa odlučili: Ovo je najgora hrvatska serija svih vremena

Screenshot: Nova TV

NAKON što je Nova TV maknula seriju Bogu iza nogu s udarnog termina zbog (najblaže rečeno) loših reakcija gledatelja, upitali smo vas koja je po vama najgora hrvatska serija svih vremena.

Uvjerljivo je prvo mjesto odnijela serija Zauvijek susjedi koja je proslavila Sonju Kovač, danas jednu od najuspješnijih hrvatskih influencerica. Skoro 8500 sudionika ankete dalo je svoj glas upravo toj seriji za titulu najgore ikad u Hrvatskoj.

Drugo mjesto odnijela je Naša mala klinika. I Zauvijek susjedi i Naša mala klinika su serije Nove TV. 

Treće mjesto među najgorima zauzeo je Vrdoljakov General (HRT), a u top 5 su još Dar Mar (Nova TV) i Najbolje godine (Nova TV).

Bogu iza nogu završila je na sedmom mjestu.

Rezultate možete pogledati OVDJE, a anketa je još uvijek otvorena i za glasanje.

Dar Mar umjesto Bogu iza nogu

Podsjećamo, emitiranje serije Bogu iza nogu prebacuje se na dvije epizode subotom navečer. Ta je serija najavljivana kao humoristična serija Dražena Žarkovića koja će gledatelje nasmijati do suza. S emitiranjem je krenula 12. rujna, od ponedjeljka do petka u prime timeu. 

Nakon emitiranja prve epizode Nova TV izvijestila je kako je serija postigla odlične rezultate gledanosti, odnosno doseg od gotovo milijun ljudi te da je bila jedan od najgledanijih sadržaja proteklog vikenda. 

No, unatoč rezultatima kakve je navodila Nova TV, serija je nakon svega tri tjedna maknuta iz tog termina i umjesto nje stiže Dar Mar. Na IMDB-u serija Bogu iza nogu ima ocjenu 1.8/10.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.