Britanci se raspisali o ženama hrvatskih nogometaša: "Bivša konobarica, pop zvijezda i IT cura"

Foto: Instagram

ODBROJAVANJE do susreta Engleske i Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu je počelo, a britanski mediji završili su analiziranje momčadi Zlatka Dalića i sad se bave njihovim ljepšim polovicama.

Nacija koja pomno prati poteze svojih WAGs-ica znatiželjna je i kad je riječ o ženama i djevojkama njihovih nogometnih protivnika.

"Od pop zvijezde, preko IT djevojke s Instagrama do bivše konobarice, upoznajte glamurozne bolje polovice koje će navijati za Hrvatsku", poručuje Daily Mail.

Raquel Mauri, žena Ivana Rakitića

"Jedna je od WAG-sica s najromantičnijom ljubavnom pričom. Ivan Rakitić zaljubio se u Raquel kad mu je servirala kavu u hotelu noć prije nego što je potpisao ugovor sa Sevillom 2011. godine. Bila je to ljubav na prvi pogled za njega, a kasnije je rekao bratu da će oženiti tu konobaricu. Vjenčali su se 2011. godine nakon dvije godine veze i otišli na medeni mjesec na Maldive. Pet godina kasnije imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru", piše Daily Mail.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj sa mnom. Jednog dana prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar na slobodan dan pa sam uskočio u automobil i dovezao se. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedećeg dana i otad smo skupa. George Clooney to ne bi bolje izveo", prepričali su Rakitićeve riječi.

Franka Batelić, cura Vedrana Ćorluke

"Kapetan Hrvatske je u vezi s hrvatskom predstavnicom na Eurosongu ove godine. Ova 26-godišnjakinja, koju na Instagramu prati 60.000 ljudi, bavi se pjevanjem od treće godine, a proslavila se u hrvatskoj verziji Pop Idola, Showtimeu. Vedran je zove svojom boljom polovicom i partnericom u zločinu", navode.

Kapetan je ipak Luka Modrić, no Britance ti detaljčići ne brinu.

Dina Dragija, cura Tina Jedvaja

"Manekenka Dina Dragija bolja je polovica 22-godišnjeg obrambenog igrača Tina Jedvaja. Lijepa plavuša je bliska prijateljica Izabel Kovačić, supruge Matea Kovačića. Kombinacija je pameti i ljepote, pa je uz manekenstvo studirala na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije te se specijalizirala za vanjsku politiku Jugoslavije od 1945. do 1956.", pišu.

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića

"Mateo je 2017. godine oženio Izabel, koju na Instagramu prate 364 tisuće ljudi. Ona se bavi proizvodnjom dječjih proizvoda sa sestrom, a završila je ekonomiju na zagrebačkom sveučilištu", navode.

Ivana Vida, supruga Domagoja Vide

"Domagoj je oženio missicu Ivanu, bivšu studenticu ekonomije koja je postala Kraljica Hrvatske 2014. godine. Imaju sina Davida. Ivana samu sebe opisuje kao ekonomisticu i farmaceutkinju na svom Instagramu", ističe britanski medij.

Helena Matić, cura Dominika Livakovića

"Njihova veza počela je prošlog ljeta, a dosad su bili na romantičnim putovanjima u Parizu i Dubaiju. Helenu zanimaju umjetničko klizanje i moda te često objavljuje fotografije na društvenim mrežama", stoji u članku.

Melanie Bradarić, žena Filipa Bradarića

"Veznjak Filip Bradarić oženio je studenticu Melanie u Rijeci u ožujku 2017., dva mjeseca prije nego što im se rodio sin. Par ima i psa te često objavljuju obiteljske fotografije na društvenim mrežama", ističe Daily Mail.

Vanja Modrić, žena Luke Modrića

"35-godišnja Vanja upoznala je 32-godišnjeg Luku 2007. godine kad je radila u Mamićevoj sportskoj agenciji. Napustila je agenciju i pratila Luku u Tottenham prije nego što je postala njegova agentica i osigurala mu ugovor s Real Madridom 2012. Vjenčali su se 2010. godine i imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Luciju, a žive povučeno", navode Britanci.

Josipa Perišić, žena Ivana Perišića

"Zaljubili su se u srednjoj školi i vjenčali 2012. godine, prije nego što su dobili djecu Leonarda i Manuelu. Josipa je domaćica i često putuje te objavljuje fotografije na kojima obitelj navija za Ivana na utakmicama", ističe se u članku.

Antonija Bozza, djevojka Danijela Subašića

"Počeli su hodati prije 16 godina kad su se upoznali na Fakultetu filozofije, na kojem je Antonija diplomirala. Žive u Monacu, a susreli su se s neodobravanjem njenog oca Ante, kojem je smetalo što je Danijelov otac pravoslavac", spominje se u članku.

Ivana Mikulić, cura Marija Mandžukića

"Malo se zna o Mandžukićevoj djevojci Ivani, koja nema profil na društvenim mrežama. Ivana je navodno studentica u Poljskoj te je s Marijem u vezi nekoliko godina, a imaju i psa Lene", pišu Britanci.

Adriana Đurđević, cura Duje Ćaleta-Cara

"Adriana je diplomirala pravo, a glamuroznu 26-godišnju brinetu na Instagramu prati 26.000 ljudi. Gorljiva je navijačica te je pozirala u toplesu s nacrtanom zastavom na leđima", pišu Britanci.

Silvija Brozović, žena Marcela Brozovića

"Vjenčali su se 2016. godine i godinu dana kasnije dobili kćer Auroru. Silviju na Instagramu prati osam tisuća ljudi, a u biografiji je napisala da je najvažnije uživati u životu i biti sretan jer je to jedino važno", stoji u članku.

Vanja Kalinić, žena Nikole Kalinića

Iako je otišao iz Rusije te već nekoliko tjedana nije član reprezentacije, Britancima je to promaknulo pa su njegovu ženu uvrstili na popis.

"Nikola je upoznao Vanju u Dalmaciji te su tijekom desetogodišnjeg braka živjeli u Italiji, Engleskoj i Ukrajini. Upoznali su se kad je on imao samo 18, a 2014. postali su roditelji sina Mate", navode Britanci.

Božica Pivarić, žena Josipa Pivarića

"Vjenčali su se 2011. i imaju sina i kćer. Iako je njen profil privatan, on često objavljuje fotografije s obiteljskih odmora", zaključuju Britanci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.