"Bog" na Twitteru: "Halloween je najbolji poganski blagdan nakon Božića"

Foto: Twitter

GOD, odnosno Bog, jedan je od najzabavnijih profila na Twitteru i genijalno trola katolike. Bog s Twittera, ili Twitter Božji, svojim se sljedbenicima obratio i pred Halloween s genijalnom objavom koja se brzinom svjetlosti širi po Twitteru.

"Halloween je najbolji poganski blagdan nakon Božića", napisao je, a objavu su u samo nekoliko minuta lajkale i podijelile tisuće ljudi. 

Bog s Twittera svakodnevno komentira događaje u svijetu, a prati ga gotovo šest milijuna ljudi. On pak ne prati nikog osim Justina Biebera, koji je nedavno doživio čudesno obraćenje. Bog na Twitteru ima odličan smisao za humor pa često objašnjava društvene i prirodne pojave i fenomene na našem planetu. Iza ovog profila krije se američki komičar David Javerbaum, a Twitter Božji napravio je kao predložak za jednu svoju predstavu.

Ovih dana dohvatio se i smiješnih izjava Kanyea Westa koji kaže da muškarci na Instagramu pate kao Isus na križu.

"Isus me molio da kažem Kanyeu da odjebe."

Bog oštro kritizira Donalda Trumpa, a sudeći po njegovim objavama na Twitteru, ima sve manje strpljenja s ljudskom vrstom.

"Bilo bi idealno da najgore ljudsko biće na svijetu i američki predsjednik nisu jedna te ista osoba."

 

"Znam da Biblija kaže da sam vas stvorio na svoj sliku, ali to nije istina. Stvorio sam vas na sliku svog rođaka, debila Kylea koji je šupak i duguje mi novac."

"Prije ili kasnije svi ćete umrijeti. Ne mogu ovo dovoljno naglasiti."

"150 vrsta na planetu izumire svakog dana. Što je najgore, vi i dalje niste jedna od njih."

"Da ponovno stvaram svijet, stvarao bih ga trijezan."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.