Bivši zet vrijeđa najbogatiju Hrvaticu: "Propao sam kad sam oženio kćer patuljka i Lady Macbeth"

Foto: Guliver Image/Splash

NJIHOVO vjenčanje godinama se smatralo jednim od najluksuznijih u povijesti. Njihov brak završio je pak jednom od najružnijih brakorazvodnih parnica, što ne čudi s obzirom na to da su morali podijeliti 5,5 milijardi funti.

Riječ je o Petri Ecclestone i Jamesu Stuntu koji je još jednom odlučio javno pljunuti na svoju donedavnu suprugu i majku svoje troje djece. U intervjuu za Tatler svog bivšeg tasta Bernieja nazvao je "onaj patuljak", dok je bivšu punicu Slavicu titulirao kao "Lady Macbeth". Usput je zaključio da je ostao bez društvenog položaja kad je oženio kćer "zvijezde s C liste".

Naglasio je da je i dalje bogat kao prije, no požalio se da je izgubio svoj položaj u društvu kad je oženio kćer šefa Formule 1.

"Bila je najbolja djevojka koju sam ikad upoznao, no sad je poput cure koja je bila na lobotomiji i otišla u Jonestown. Ona je užasno ljudsko biće", rekao je o Petri.

Iako ga je Bernie nazvao idiotom, Stunt inzistira da mu ništa ne zamjera.

"Ne mrzim ga, on samo nema empatije", rekao je.

S druge strane, Stunt tvrdi da njegov otac Geoffrey kao glavnog krivca za raspad braka svog sina vidi upravo Bernieja. Intervju za Tatler Stunt je dao nakon napisa da je iz njegove kuće ukradeno zlata i dijamanata u vrijednosti od 90 milijuna funti. Daily Mail to naziva najvećom pljačkom u povijesti Britanije, a Stunt je policiji prijavio da su lopovi ispraznili sefove u podrumu njegove kuće u londonskoj Belgraviji prošlog mjeseca. U tom trenutku on je na katu spavao.

Izvori su za The Sun najprije izjavljivali da je Stunt uvjeren da je riječ o "poslu iznutra" jer nije bilo tragova provale, no policija nije potvrdila njegove sumnje.

"James nije dugo bio u kući pa nije ugradio sigurnosni sustav i kamere. Policija je bila iznenađena što nije bilo kamera. Potresen je zbog svega što je izgubio, puno je to novca čak i za njega, no srećom osiguran je", rekao je izvor.

Stunt je kasnije rekao da ipak nije osigurano baš sve što je ukradeno.

James Stunt i Petra Ecclestone upoznali su se 2006. godine, a vjenčali su se prije pet godina u Rimu, a za vjenčanje su utrošili 12 milijuna funti. Živjeli su u vili od 100 milijuna funti u Chelseaju te još jednom nekretnini vrijednoj 158 milijuna funti u Los Angelesu. Nakon razvoda Stunt je napustio njihov dom u Chelseaju.

"Potresen sam zbog razvoda, volim Petru i našu djecu", rekao je tada.

"Drago mi je da je gotovo. I Petri je drago. Bila je veoma tolerantna i zabrinuta za Jamesa", rekao je pak njen otac Bernie. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.