Bila je vlasnica idealnog tijela, a danas svi pričaju o kilama koje je natukla

Foto: Guliver Image/Getty Images, Wenn

ZA BRITANSKU starletu Kelly Brook znanstvenici su prije nekoliko godina zaključili da je vlasnica idealnog ženskog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta.

Znanstvenici su je opisivali kao ženu sa savršenom figurom. Prema dostupnim podacima, Kelly je visoka 168 centimetara, a njene mjere iznosile su 99-63-91. Dodatni plus joj je taj što je potpuno prirodna i nije se podvrgavala plastičnim operacijama.

Embed from Getty Images

Kelly 2002. godine

Ipak, proteklih godina Kelly je odustala od dijeta te se udebljala, a njena je linija u središtu pažnje nakon što su objavljene njene fotografije s odmora na Mallorci, kamo je otišla s dugogodišnjim partnerom Jeremyjem Parisijem. Priče o njenoj kilaži Kelly ne zanimaju, a jasno je istaknula da se ona svojim oblinama ponosi. Fotke možete vidjeti ovdje.

Za britanski The Sun lani se požalila da ima koji kilogram viška i da joj grudi ne stoje onako visoko kao nekada, no time se ne zamara.

Embed from Getty Images

Kelly 2010. godine

"Kad ostarite, osjećate se ugodno u svojoj koži. Shvaćate da to kako izgledate i nije toliko bitno, u godinama ste kad si kažete: 'To sam ja, s borama, spuštenim grudima i svim ostalim", rekla je Kelly, koja je kao 20-godišnjakinja smatrala da izgleda savršeno, no već tad je, prema njenim riječima, znala da to neće trajati zauvijek.

Embed from Getty Images

Kelly 2017. godine

Kelly 2019. godine

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.