BB Tamara dočekala jutro u zagrljaju manekena pa zaključila: "Šamar je nekad ženi potreban"

Foto: RTL

U BIG Brother kući stanari su se pozabavili i nekim ozbiljnim temama, a sve je iznenadio Tamarin stav o nasilju nad ženama.

Dok je Katja osudila svo nasilje, a Violeta istakla da društvo čini razliku između žena i muškaraca žrtava, Tamara se također složila da je protiv - no u njenu definiciju nasilja ne ulaze i "terapeutski šamari", prenosi RTL.

"Žene, a i poneki muškarci su često skloni pretjerivanju i pretjeranom histeriziranju. Tada ih treba zašamarati, dati im finu šamarčinu da ih urazumiš u sekundi. Drugi gledaju na to kao na nasilje, ali to nije nasilje" izjavila je, a kada se Branimir našalio da je to terapeutski šamar, Tamara je mrtva ozbiljna, odgovorila: "Tako je, terapeutski šamar".

Čini se da takav njen stav nimalo ne smeta šarmerima u kući, pa nakon što je bez problema ispunila tajnu misiju i zavela Ivicu, Tamara se bacila u naručje zgodnog Fabija.

Zgodnom se manekenu ujutro uvukla u krevet, palo je i maženje, a dok su ostali stanari spavali par je potom zagrljen skuhao i kavu.

Ipak, Tamara je uspješno svojim izjavama naljutila velik broj fanova Big Brothera, koji ne mogu vjerovati da doista šamaranje bilo koga može smatrati opravdanim.

"Koji si ti konj, danas se ni konji ne tuku a kamo li žene", "Gledam i ne vjerujem, kaj se tebi dogodilo da tak razmišljaš?! Strašno!", "Tamara ja ti želim da nađeš muškarca koji će ti davati terapijske šamare. Samo nemoj posli izlaziti u novine i plakati da si žrtva nasilja TO JE SAMO TERAPIJA SAMA SI TO REKLA", samo su neki od ljutitih komentara na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.