BB Juraj: "Ana je ošamarila Antonija, zaslužio je"; RTL: "Juraj ne govori istinu"

Foto: RTL

NAKON izlaska iz Big Brother kuće, Juraj Golubiček uživo se javio svojim fanovima preko Instagrama. Odgovarajući na njihova brojna pitanja progovorio je i o svađi Ane Marković i Antonija Benčaka, zbog koje je Bjelovarčanka kažnjena s četiri tjedna nominacija. Prema riječima izbačenog stanara, sukob nije stao na naguravanju.

"Antonio joj se unio u lice, a Ana ga je ošamarila. Bila je malo drama, no brzo se smirilo", rekao je Golubiček, dodavši da to nije bilo prikazano.

On nije prvi koji je spomenuo šamar. Tijekom jedne od rasprava Splićanka Lucija Stojak Antoniju je rekla da je s razlogom "dobio trisku". Juraj je dodao da su svi stanari stali na Aninu stranu jer je Antonio zaslužio šamar.

Navodni šamar nije prikazan, a iako se nasilje najstrože kažnjava, o Aninoj kazni odlučivali su stanari. Zbog toga smo RTL-u poslali upit je li se šamar zaista dogodio i ako jest, zašto Ana nije izbačena.

"Big Brother pravila ne toleriraju nasilje i fizičke obračune. Da je stanarka Ana zaista ošamarila Antonija, više ne bi bila u kući. Bilo je točno onako kako je prikazano, a to je da je došlo do naguravanja, za što je Ana kažnjena oduzimanjem imuniteta i direktnim nominacijama u trajanju od četiri tjedna. Stanar Juraj nije bio u blizini kada se isto desilo, i njegovi navodi nisu istiniti", stoji u njihovom odgovoru.

Unatoč svemu, Ana je Juraju favoritkinja. Za repera Nikolu rekao je da su mu šale uznemirujuće neduhovite, a za Anezi da je dosadna. Najljepša i najposebnija stanarka mu je Lucija, dok je za Anu Kovačec rekao da je proporcionalna te ista sa šminkom i bez nje. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.