Argentinska predsjednica: Jedem svinjetinu kako bi začinila seksualni život

BIVŠA Prva dama Argentine i sadašnja predsjednica, Cristina Fernandez, sastala se s predstavnicima mesne industrije kako bi najavila državne subvencije za industriju svinjskog mesa te kako bi razriješila pitanje trebaju li Argentinci jesti više svinjetine. Njen govor, koji su pratile gotovo sve lokalne radio i televizijske postaje, zvučao je kao da se šali, međutim lijepa predsjednica je bila sasvim ozbiljna.

"Bolje je pojesti svinjski odrezak sa žara nego popiti Viagru"

"Nisam znala da svinjetina može poboljšati seksualni život, ali uvjerila sam se da je bolje pojesti svinjski odrezak sa žara nego popiti Viagru", izjavila je Cristina Fernandez koja je čak otkrila kako se dobro zabavila sa suprugom, bivšim argentinskim predsjednikom Nestorom Kirchnerom, nakon što su večerali svinjetinu.

Kontroverznu predsjednicu, koju mnogi uspoređuju s legendarnom Evom Peron, podržao je i voditelj udruge proizvođača svinjskog mesa, Juan Luis Uccellis, koji tvrdi da Danska i Japan imaju puno skladniji seksualni život od Argentinaca, jer jedu puno svinjskog mesa. "U blizini Osake se nalazi selo u kojemu je prosjek godina 105, a sve samo zato što jedu puno svinjetine te zbog toga imaju veći seksualni apetit", rekao je Uccellis.

Ipak, stručnjak za seksualne disfunkcije, Amado Bechara, tvrdi da svinjetina s poboljšanjem seksualnog života nema nikakve veze. "Ne postoji nikakva studija koja je dokazala da svinjsko meso značajno poboljšava seksualnu aktivnost", rekao je stručnjak za La nación.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.