Ana Gruica o rezultatima Popisa stanovništva: Nitko se nije raselio, izglodali smo se

Foto: Instagram

ANA GRUICA oglasila se na svom Instagram profilu nakon što su u javnost pušteni rezultati Popisa stanovništva, koji su pokazali da je u 10 godina Hrvatska izgubila skoro 400.000 građana.

"Još niste shvatili? Nitko se nije raselio, nego smo se međusobno izglodali i pojeli od ljubomore i jala na susjedovu 'zeleniju travu", započela je.

"Od 2011. Hrvati su uspjeli pojesti 400.000 Hrvata! Od gluposti, neukosti i uskih horizonata sami smo sebi smanjili broj stanovništva."

"Dok ne budemo na isti način voljeli zemlju po kojoj hodamo i ljude koji u njoj žive, ništa od nas neće biti. Živjela mala bara puna malih krokodila. Živio kanibalizam na Balkanu. Živjela nama naša mati Hrvatska!" dodala je.

PS. Ako Kinezi budu trebali manji broj stanovništva, neka samo uvezu Hrvate. Mi ćemo ih brzo naučiti kako filozofirati, po cijele dane pričati 'trebalo bi ovo, trebalo bi ono'."

"Uglavnom, dat ćemo im brzi kurs razvaljivanja države, ali ćemo i na taj natječaj za kurs zbog tromosti sustava i papira zakasniti aplicirati i nećemo uspjeti prodati ni taj jedan jedini autohtoni proizvod koji imamo", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.