Alen Vitasović: Pun mi je klinac držati taj jebeni mikrofon i derati se cijele noći

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

ALEN VITASOVIĆ otkrio je da uzima pauzu od glazbe.

"Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće. Odmarat ću se nakon 50 godina bavljenja glazbom. Materijal je gotov, možda snimim još jednu ili dvije pjesme, a na ljeto planiram ponovno svirati i raditi", ispričao je glazbenik za Istarski.hr.

Odgodio nastupe

Sve nastupe Vitasović je odgodio za svibanj iduće godine.

"Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj fucking jebeni mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom prostoru, okružen pijanim ljudima, da bih na kraju završio pijan kao i oni. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. Rekao sam si: 'Ej, Vitasoviću, hajde sredi se radi svog zdravlja'", objasnio je svoju odluku.

Međutim, od glazbe neće odustati. Zbog toga mu je, kaže, potreban odmor.

"Upravo zato što obožavam glazbu, što je ona moj život, što želim umrijeti na pozornici, idem na neki odmor. Ne želim se forsirati radi nekoliko novčića više jer što će mi novac ako nemam zdravlja. Trebao sam ranije napraviti ovakvu pauzu i jako mi je drago što to činim. Glazbom ću se baviti i dalje. Dok sam na pozornici, ja sam drugi čovjek, izvan nje ja ne postojim", zaključio je Vitasović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.