Albina Grčić o nastupu na Eurosongu: To je bilo jako izazovno

Foto: EPA

PJEVAČICA Albina Grčić (24) razgovarala je sa svojim pratiteljima uživo na TikToku te odgovarala na neka njihova pitanja. Albina je otkrila što joj je bio najveći izazov na Eurosongu, na kojem se natjecala 2021. godine s pjesmom Tick-Tock.

"Možda je problem bio što smo nastupili na toj manjoj bini. Nije bilo dovoljno prostora za pokrete, a imala sam i jako visoke štikle. To mi je baš bilo izazovno", rekla je Albina. Pjevačica je pratiteljima otkrila i da je trenutačno "emocionalno nedostupna". Inače, bila je u vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem (24).

S bivšim igračem Hajduka, a sadašnjim igračem Istre, bila je od svoje 19. godine. Da je njihovoj ljubavi došao kraj, počelo se šuškati nakon što je Albina izbrisala sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Bilo je to još u ožujku, kada je demantirala glasine. Međutim, kasnije se saznalo da su prekinuli.

Otkrila je zašto je u početku držala prekid u tajnosti

"Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu", rekla je kasnije o njihovom odnosu nakon prekida. Otkrila je i zašto je u početku držala prekid u tajnosti, ali je ipak na kraju progovorila o tome.

"Svjesna sam da ljude to zanima i da javnost primjećuje neke stvari jer sam javno dijelila privatni život, nikada nisam ništa skrivala, a pogotovo ne naše zajedničke trenutke. Jednostavno se znalo da sam u vezi i tko je moj izabranik.

Mislim da sam bila dužna razriješiti tu situaciju, i to ne prema nikome drugom nego prema sebi. Kad-tad postavilo bi se to pitanje, ili u nekom intervjuu uživo ili tijekom nekog druženja. Nema smisla to držati kao otvoreno pitanje, samo sam htjela zaokružiti tu priču", rekla je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.