Video - Kakva šteta: Anđelica Kylie Bisutti odlučila biti "prava kršćanka", nema više skidanja

JEDNA od anđelica Victoria's Secreta, Kylie Bisutti, nakon dvije godine suradnje sa spomenutim renomiranim brendom donjeg rublja, odlučila je raskinuti ugovor i odustati od poziranja u seksi donjem rublju i kupaćim kostimima. Razlog tome je, kako kaže Kylie, taj što "želi biti prava kršćanka". Poziranje u golišavom izdanju kosi se s njenim vjerskim uvjerenjima. Kylie navodi kako je njen suprug jedina osoba koja treba vidjeti njeno tijelo.

"Biti model Victoria's Secreta bio mi je najveći cilj u životu i, što se tiče karijere, to je bilo sve što sam u životu željela. Sjajno sam se zabavila, ali što sam više nosila donje rublje, a to nije odjeća, to sam se nelagodnije osjećala radi svoje vjere. Moje tijelo treba gledati samo moj suprug i to je svetinja. Nisam htjela više biti takav uzor mladim kršćankama, jer su se ugledale na mene i mislile da je u redu šetati uokolo u donjem rublju i pokazivati svoje tijelo muškarcima. Moj cilj je biti bolji uzor mladima", izjavila je za Fox411 21-godišnja Bisutti, koja se udala nedugo nakon što je 2009. godine pobijedila na Victoria's Secretovom natječaju za nove modele.

Lijepa Kylie modnu je karijeru započela još kao tinejdžerica, a već sa 16 godina otputovala je u Japan zbog poslovnih angažmana. Kao srednjoškolka je zbog svoje visine dobila nadimak "žirafa". Manekenstva se, kaže, neće odreći, ali će od sad na modnim pistama i snimanjima nositi isključivo odjeću koja ne otkriva previše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.