"Sammy and the City": Preslatki psić u središtu tužbe teške 500 tisuća dolara

PRESLATKI pomeranac Sammy, težak 4,5 kilograma, našao se usred tužbe teške 500 tisuća dolara. Scott Smith iz New Yorka vlasnik je preslatkog psa, a s njim je stvorio i blog nazvan "Sammy and the City". Scott tuži svoju bivšu djevojku da mu je ukrala unosan posao koji je imao sa Sammyjevim blogom. Blog je pokrenut prošle godine, a zajedno su na njemu radili Scott, njegova sestra te bivša djevojka Anna Camara.

Na blogu su objavljivali Sammyjeve fotografije s raznih njujorških lokacija. Ubrzo je blog postao pravi hit te je u samo mjesec dana Sammyjeve avanture pratilo čak 40 tisuća posjetitelja. Sedmogodišnji psić ima i više od 10 tisuća obožavatelja na Facebooku i Twitteru. Kad su prekinuli, Anna i Scott nastavili su unosan posao sa psom, piše New York Post. No, u travnju je Anna isključila Scotta iz posla te sebe predstavila kao jedinu vlasnicu posla.

Navodno je promijenila šifre kako Smith više ne bi ulazio u blog i postavljao nove sadržaje. Stoga ju je tužio na 500 tisuća dolara. "Ovo je moj pas, moj projekt, a nema me nigdje navedenog kao suvlasnika", rekao je za New York Post. Poseban incident se dogodio kad je Smith pokušao uzeti fotografski aparat od Camare, a na kraju je zbog incidenta završio u zatvoru. Smith se nada da će sam ponovno pokrenuti karijeru sa blogom nazvanim EverybodyLovesSammy te zadržati Facebook obožavatelje preslatkog psa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.