Rihanna spavala s Jay-Z-jem, a Lady Gaga je hermafrodit: Osam tračeva glazbene industrije koji ne drže vodu

Foto: Gulliver/Getty Images

GLAZBENA industrija prepuna je raznoraznih priča, tračeva i mitova od kojih su neki vremenom postali više od priča, a u nekim se slučajevima bez propitivanja uzimaju kao činjenice.

Naravno, kako to i inače biva s ovakvim naklapanjima, većina ih ne drži vodu i teško je uopće povjerovati da su neki od ovih mitova zaživjeli.

BuzzFeed nedavno je sastavio listu od 14 najvećih mitova glazbene industrije, a mi smo se odlučili za ovih osam.

1. Marilyn Manson izvadio je rebra kako bi mogao izvesti autofelacio i pojavio se u "Zlatnim godinama"

Mit o vađenju rebara započeo je još kasnih devedesetih, a mnogi su povjerovali jer radi se o Mansonu pa to i ne bi bilo toliko veliko iznenađenje. Naravno, i sam Manson je to odbacio kao suludu priču, a oni koji ga poznaju tvrde da je u privatnom životu potpuna suprotnost onom što vidimo na pozornici.



Nadalje, kasnih devedesetih također je kolala priča o tome da je kao mlad glumio u seriji "Zlatne godine", a svatko tko zna koristiti Wikipediju, vrlo dobro zna da je glumac u seriji bio Paul Saviano.

2. Lauryn Hill je rasist

Trač o Lauryn Hill koja je navodno izjavila da ne želi da bijelci kupuju njene albume započeo je 1996. kada je jedan od slušatelja nazvao u show Howarda Sterna i izjavio da je upravo pogledao intervju u kojem Lauryn to izjavljuje. Priča se proširila i mnogi su u nju povjerovali.




Hill je kasnije objasnila gdje je nastao problem. Naime, izjavila je da "ne mrzi bijelce, ali da voli svoju rasu i radi glazbu za njih".

3. Jack i Meg White su brat i sestra

Ovaj je mit krenuo od samog Jacka Whitea koji je u ranim intervjuima neprestano ponavljao da su brat i sestra. Njegova je izjava još čudnija ako u obzir uzmemo da su Jack i Meg White bili u braku, a nakon razvoda Meg je zadržala prezime.



4. Ciara je rođena kao muškarac

Priča o mladoj R&B pjevačici krenula je odmah na početku i pratila je kroz cijelu njenu karijeru. Naravno, riječ je o totalnoj gluposti, a mnogi tvrde kako je trač o njenoj promjeni spola započeo na glazbenoj sceni na kojoj se nekima očito nije svidio njen munjevit uspon top ljestvicama.



5. Courtney Love kriva je za smrt Kurta Cobaina

Iako je danas gotovo nevjerojatno da se o ovom još uvijek priča, teorije o pogubnom utjecaju Courtney na karijeru frontmena Nirvane, još su uvijek donekle prisutne. Početak ove priče može pronaći još u devedesetima kada su fanovi zaključili da je Courtney naručila ubojstvo kako bi se okoristila njegovim bogatstvom. Istina je vjerojatno bila "preobična" za vjerne fanove.



Naime, Cobain se cijelog života borio s bipolarnim poremećajem i ovisnošću o drogama, a to ga je na kraju dovelo do samoubojstva.

6. Rihanna je spavala s Jay-Z-jem kada je imala samo 17 godina

Ovaj trač obožavaju svi. Kako to i inače biva u svijetu glazbe, teško je da će mlade pjevačice doći do vrha, ako prije toga nisu spavale s nekim utjecajnim. Naime, priča ide ovako, oko 2007. Jay-Z je spavao s Rihannom, a ona je zahvaljujući tome postala zvijezda.



Uz tu priču ide i ona o Beyonce i njenoj "Bow Down" i "Ring The Alarm" koje navodno govore upravo o Rihanni. Bilo kako bilo, ovaj je trač nemoguće osporiti konkretnim dokazima, ali oni koji prate njenu karijeru, dobro znaju da vam seks teško može pomoći ako iza sebe nemate seriju hitova koje je mlada pjevačica nanizala tijekom godina. Prisjetimo se, njen prvi veliki singl "SOS" postao je platinast i tri se tjedna zadržao na Billboardovoj ljestvici.

7. R. Kelly je kriv za smrt Aaliyah


Mnogo se priča raspredalo oko odnosa R. Kellyja i Aaliyah. Naime, Kelly je bio njen mentor veći dio karijere, a neki tvrde da su nakratko bili u braku kad je pjevačica napunila 18. To ne iznenađuje ako u obzir uzmemo njegov skandal s 14-godišnjakinjom. Međutim, priča o njegovoj povezanosti s avionskom nesrećom u kojoj je pjevačica poginula potpuno je suluda, ali to nije zaustavilo ovaj suludi mit.

8. Lady Gaga je hermafrodit

Mit o penisu Lady Gage započeo je kada se pojavila snimka njenog nastupa iz 2009. Naime, zbog nabora na haljini, izgledalo je kao da Gaga ima penis. Internetski "detektivi" odmah su napumpali priču i konstatirali da je Lady Gaga hermafrodit, a tu su priču proširili i brojni svjetski tabloidi.



U kolovozu 2009. pjevačica se napokon osvrnula na ovaj suludi trač. Voditelju radijskog showa rekla je da je priča nije uvrijedila, ali da je to povrijedilo osjećaje njene vagine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.