Reality zvijezda naučila da se ne smije šaliti na račun zlostavljanja djece

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZVIJEZDA showa "Real Housewives of Beverly Hills" Brandi Glanville našla se na udaru kritika nakon što se našalila na račun zlostavljanja djece za vrijeme svoje emisije.

Ovog utorka razgovarala je s komičarima Donom Jamiesonom i Jimom Florentineom u svom showu "Brandi Glanville Unfiltered". Florentine je u prošlosti s javnosti podijelio priču o zlostavljanju djece u njegovoj crkvi kad je bio dječak, ali i dodao da je on bio pošteđen zlostavljanja.

A Glanville je tu informaciju upotrijebila kako bi se neukusno našalila: "Jime, ti i ja imamo nešto zajedničko. I ja sam htjela biti zlostavljana kao dijete, ali su me mimoišli...Bila je to luteranska škola...Moju je sestru ispipao ravnatelj. Za mene ništa. Nije me ni pogledao ispod oka...Razmišljajući o tome baš sam bila utučena. Mislila sam: 'Sve ovo, za ništa?' Bila sam super privlačna, a preskočili su me".

Komentatori na internetu odmah su se na nju obrušili, a službenu je izjavu na njezine poslala i organizacija Rape Abuse and Incest National Network: "To nije tema za šalu. Seksualno zlostavljanje nikad ne bi trebalo biti dijelom komedije", kazala je njihova glasnogovornica, piše Huffington Post.

Glanville (41-godišnja majka dvoje djece) kasnije se ispričala preko Twittera: "Žao mi je ako sam nekoga uvrijedila. Moj show je baziran na humoru i za odrasle je".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.